hitno operiran u sarajevu /

Legendarni napadač Hajduka i Osijeka pretrpio srčani udar prije treninga

Image
Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine radi kao trener u nižim kategorijama Sarajeva, a srčani udar pretrpio je prije jučerašnjeg treninga

14.3.2019.
12:00
Krunoslav Petric/PIXSELL
VOYO logo

Bivši napadač Hajduka i Osijeka Almir Turković, pretrpio je u srijedu srčani udar nakon čega je odmah prebačen u bolnicu u Sarajevu, gdje je i operiran.

Liječnici su mu ugradili dva stenta, a operacija je prošla uspješno i Turkovićev je status sada stabilan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine radi kao trener u nižim kategorijama Sarajeva, a srčani udar pretrpio je prije jučerašnjeg treninga.

Turković je nogometnu karijeru započeo u nižim kategorijama Željezničara čije je boje branio do 1997. godine da bi potom otišao u slovensku HIT Goricu, zatim u Štajer i Tigris, prije nego li je došao u Prvu HNL, u redove Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je kratak period u Sarajevu, a zatim povratak u Hrvatsku i Osijek nakon kojeg ponovno odlazi u inozemstvo.

Točnije u japanski Cerezo iz Osake. Tamo vrlo brzo postaje prvotimac i jedan od zapaženijih igrača. No, odlazi već nakon jedne sezone i potpisuje za Hajduk. U Splitu je proveo dvije i pol uspješne sezone tijekom kojih je uzeo dva naslova prvaka i jedan trofej pobjednika Kupa.

Nakon Hajduka provodi sezonu u Osijeku vraća se u rodnu Bosnu i Hercegovinu gdje u lipnju 2008. završava karijeru u FK Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo