LEGENDARNI ENGLESKI KLUB NAPRAVIO KORAK KA POVRATKU U PREMIER LIGU: / Nakon prave nogometne bitke West Brom ispao iz utrke

Image
Foto: AFP

Igrače West Bromwicha već su počeli hvatati grčevi i vjerojatno je to utjecalo na izvođenje udaraca s bijele točke

15.5.2019.
0:07
AFP
VOYO logo

Aston Villa prvi je finalist doigravanja za promociju u englesku Premier ligu. Nakon iscrpljujuće uzvratne utakmice protiv West Bromwicha tek su nakon penala slavili te tako produžili svoje premierligaške ambicije.

Prvi udarac zadalo je West Brom, baš kao i u prvom susretu. Trademark akciju reprezentacije Islanda ili, ako vam je draže, nekadašnje momčadi Stoke Cityja s Roryjem Delapom proveli su u djelo Mason Holgate i Craig Dawson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je loptu iz auta bacio skroz u kazneni prostor ravno na glavu Dawsona koji ju je nezaustavljivo pospremio u nebranjeni dio mreže.

JE LI NA POMOLU TRANSFER KOJI ĆE UZDRMATI ŠPANJOLSKU? Genijalni Francuz blizu kluba kojeg dugo sanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je uslijedila ofenziva Aston Ville koja se u prvoj utakmici uspješno vratila i odnijela vrijednu pobjedu, ali nisu im to dopustili ovog puta igrači West Bromwicha, pogotovo ne vratar Sam Johnstone koji se nakon isključenja klupske ikone Chrisa Brunta u 80. minuti kroz produžetke pokazao koncentraciju i vodio svoju momčsd sve do penala.

Ali dalje nije mogao. Igrače West Bromwicha već su počeli hvatati grčevi i vjerojatno je to utjecalo na izvođenje udaraca s bijele točke. Promašili su prva dva Hegazy i Holgate, dok su igrači Aston Ville bili precizni i to je značilo kraj premierligaških ambicija West Bromwich bar za ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LOVREN MOŽE ODAHNUTI, NIZOZEMSKO ČUDO OD DJETETA IPAK NEĆE DOĆI U LIVERPOOL: Odlazi u španjolskog giganta?

A Aston Villa će u veliko finale doigravanja. Protivnik se još uvijek čeka, a može to biti Leeds ili Derby County. Leeds ima prednost od 1:0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo