Tužni i razočarani Ćiro dobio novi zadatak!

U 10. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva Hajduk je protiv Zadra zasluženo slavio s 3:0.

3.11.2014.
8:59
VOYO logo

"Čestitam Hajduku na dobroj partiji, a pred gospodinom Blaževićem je ostalo dosta, dosta posla, nadam se da će to znati privesti kraju", kazao je Bajlo, piše Slobodna Dalmacija, a prenose Sportske novosti.

Bajlo je "piknuo" Tudora i društvo uoči sraza protiv Osijeka slijedećeg vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima Hajduk prijateljsku obavezu da i protiv Osijeka u Poljudu bude ovako ozbiljan. I napaljen kao protiv nas Zadrana! A ne kako su u Osijek poslali drugu momčad"!

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, mogao je samo čestitati Tudoru na pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Tudoru na izvrsnoj igri Hajduka, koja slikovito potvrđuje razliku u kvaliteti naših dvaju timova. Hajduk je u prvom poluvremenu prijetio još više i bilo bi smiono reći da smo mi nešto mogli. Ne, nismo mogli baš ništa! Tim više što nemam neku osobitu zamjerku bilo kome iz svoje momčadi, Hajduk je jednostavno bio superioran takmac"!

Ispred Ćire je sad težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni ostaje, kako mi kaže dragi moj prijatelj Bepo (Bajlo op. a.), puno toga za uraditi. Ali je činjenica da kad mi netko fali, a to su danas bili Šimunac, Šimurina i Jerbić, to je hendikep, to je teško nadoknaditi, nemoguće. S nestrpljenjem čekam njihov oporavak! Trebam tražiti bodove protiv drugih ekipa koje nam nisu tako superiorne kao što je to Hajduk bio".

Tuga i glasu trenera Zadra bila je očita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Logično je da sam takav, jer sam jako... Jako sam zabrinut. Imam razloga da budem zabrinut, iako sam uvjeren... (zastao je op. a.). Ima još dosta viteških borbi i vjerujem da ćemo uskoro izaći iz ove najgore moguće situacije u kojoj se nalazim".

Bilo je riječi i o formaciji igora Tudora. Hajduk je protiv Zadra igrao u sustavu 3-5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, mogao je Tudor postaviti sistem koji je htio, što bi mu vrijedilo da mu igrači nisu bili disponirani da igraju moderno! Oni su se ponašali moderno i – herojski! To je bitno, herojski i borbeno kao da su oni Zadar, a ne Hajduk. Toliko su htjeli! Htijenje, a bogami i kvaliteta".

A igrači Zadra?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidite taj Solomon... Ja imam crnca, najbrži je u Hrvatskoj! Ali nijednom nije pobjegao?! A njegov kolega u Hajduku (Kouassi op. a.) i te kako jest. I bio je najbolji! To je ta razlika", objasnio je Ćiro.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo