LEGENDARNI BRONČANI VATRENI NOVI JE IZBORNIK U-19 HRVATSKE: / 'Ovo je velika čast'

Image

Član legendarne brončane generacije Vatrenih Robert Jarni novi je izbornik Hrvatske U-19 reprezentacije.

16.6.2017.
22:14
VOYO logo

Nakon što je Ferdo Milin početkom ovog tjedna preuzeo reprezentaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata U-17, ostalo je upražnjeno mjesto izbornika Hrvatske do 19 godina.

Stručne službe Saveza, vođene dosadašnjim smjernicama što većeg uključivanja bivših proslavljenih reprezentativaca u rad HNS-a, pronašli su novo rješenje u Jarniju, objavljeno je na stranicama Hrvatskoga nogometnog saveza (HNS), prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam što sam dobio priliku i čast voditi hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a posebno mi je drago da je to U-19 reprezentacija, u kojoj sam vidio puno talenta i s kojom se nadam da ćemo ostvariti zapažene uspjehe", rekao je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihvaćanjem ove izborničke funkcije, Jarni nakon kraće stanke ponovno sjeda na trenersku klupu. Trenerski je put počeo u matičnom Hajduku, a u međuvremenu je vodio i Istru 1961, bosanskohercegovačko Sarajevo te Pecs i "Puskas Akademiju" u Mađarskoj.

"Nema boljeg početka nego se odmah baciti na posao, a to nas upravo čeka, jer reprezentacija već sredinom srpnja gostuje na turniru u Japanu", zaključio je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo