LEGENDA HNL-A ZAVRŠILA U BOLNICI: /

'Svi iz kluba želimo mu što brži oporavak i povratak na nogometne terene'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Tijekom karijere u HNL-u igrao za Varteks, Karlovac i Slaven Belupo

2.7.2020.
14:23
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Legenda hrvatskog nogometa EnesNovinić (34) hitno je hospitalizirana ovog utorka. Radio Mrežnica doznaje da je središnjem napadaču NK Karlovca 1919 i najboljem strijelcu Četvrte lige Središte u utorak poslijepodne pozlilo pa je odvezen u Hitnu pomoć. Dodaju kako je nakon obavljenih pretraga ustanovljeno je krvarenje uslijed puknuća žilice u mozgu.

“Enes se trenutno nalazi u Općoj bolnici Švarča Karlovac. Kakve imamo informacije stanje je stabilno. Svi se nadamo da će s njime sve biti u redu, za sada mu moždani udar nije potvrđen. Svi iz kluba želimo mu što brži oporavak i povratak na nogometne terene”, poručili su iz NK Karlovca putem 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

21.09.2013., Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, NK Slaven Belupo - RNK Split. Enes Novinic. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Riječ je o nogometašu koji je tijekom karijere u HNL-u igrao za Varteks, Karlovac i Slaven Belupo te je bi mladi reprezentativac, dok je od 2017. godine član Karlovca 1919. Novinić je s Varteksom u sezoni 2005.-2006. zaigrao u finalu Kupa. Varaždince je tada vodio Zlatko DLaić. Iako je on je drugoj utakmici dao dva gol, Rijeka je stigla do trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo