KUPILI GA TALIJANI: / HNL napušta najbolji strijelac prvenstva

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ilija Nestorovski, najbolji strijelac HNL-a i nogometaš zaprešićkog Intera, potpisao je za talijanski Palermo, kojem će se priključiti završetkom sezone.

9.1.2016.
12:53
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

"Ilija Nestorovski i opet goool! Da tako je većina reportera započinjala prijenose ove polusezone, a vijest je da je Ilija Nestorovski najbolji strijelac MAXtv prve lige potpisao ugovor sa Palermom. Tri strane su se usuglasile oko uvjeta, te će Ilija sljedećih 4 godine nositi dres Palerma u "Serie A"", objavio je Inter na svojoj službenoj stranici.

Ostaje u klubu

"Uz sve to važno je i znati da Ilija do ljeta ostaje u našem klubu, tako da će i dalje braniti boje našeg kluba što je fantastična stvar! Navedenim raspletom svi su i više nego zadovoljni. Našem Iliji želimo samo puno sportske sreće u daljnjem radu, te ne sumnjamo da sportski uspjeh neće izostati. Još jednom se pokazalo da je NK Inter-Zaprešić jedna od najboljih sredina za postizanje uspjeha u Hrvatskoj, klub koji je godinama i više nego vrlo dobro posložen, sa ljudima koji znaju kako naprijed", pohvalili su se u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestorovki, koji je u Inter došao na probu dok je kub bio u dugoj ligi, u 19 kola je zabio 13 pogodaka. Vratar Intera JosipPosavec inače je u klubu na posudbi baš iz Palerma. Za njih, inače nastupa još jedan nogometaš iz HRvatske. Riječ je o MatiJajalu. Palermo je trnutno na 16. mjestu i do kraja sezone borit će se za ostanak u Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo