VIDEO: / Modrić i društvo slavili u Barceloni, Roma zadala udarac Juveu

Nogometaši Real Madrida u prvoj su utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja kao gosti svladali Espanyol s 1:0.

22.1.2014.
9:06
VOYO logo

Jedini je strijelac na Cornelli bio Karim Benzema u 25. minuti. Alvaro Arbeloa je s desnog boka nabacio loptu u kazneni prostor, Gareth Bale ju je glavom produžio do Benzeme koji je također glavom iz blizine svladao Kika Casillu.

Real je do kraja imao još brojne prilike, ali rezultat se nije mijenjao. Luka Modrić je na terenu proveo svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Real prije samo devet dana slavio na ovom istom mjestu u prvenstvu, također s 1-0. Madriđanima je ovo bila šesta uzastopna službena utakmica u kojoj nisu primili gol. Također, u svih su pet ovosezonskih utakmica u Kupu kralja, u kojem brani Iker Casillas, bez primljenog pogotka.

//rutube.ru/video/embed/6767724

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat protiv Espanyola igra se za tjedan dana, a Real je dosad prošao 12 puta u kupu kad je na Santiago Bernabeu donio prednost 1-0.

U Italiji su se nogometaši Rome plasirali u polufinale Talijanskog kupa nakon što su na svome Olimpicu pobijedili Juventus s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Stara dama pobjegla Vučici na velikih osam bodova prednosti u prvenstvu, Rimljani su sada barem u kupu dobili malu satisfakciju. U polufinalu će igrati protiv boljeg iz okršaja između Napolija i branitelja naslova Lazija. Spomenimo i da je Juventusu ovo prvi poraz u domaćim natjecanjima još od listopada kada je u Seriji A bolja bila Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnim se u večerašnjoj utakmici pokazao ulazak Miralema Pjanića u 74. minuti. Samo pet minuta kasnije bosansko-hercegovački je veznjak povukao kontru i proigrao Kevina Strootmana koji je s korner-linije oštro ubacio loptu pred gol gdje ju je đonom u mrežu smjestio Gervinho.

Dodajmo još da Tin Jedvaj nije ulazio u igru za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Cityja na dominantan su način izborili plasman u finale engleskog Capital One Cupa (Liga kup). S ukupnih 9-0 savladali su u polufinalu West Ham.

Nakon što su u prvoj utakmici na Etihadu slavili sa 6-0 i uzvratnu utakmicu učinili tek formalnošću, Građani nisu ništa prepustili slučaju niti na Upton Parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini izveo je na travnjak 'šaren' sastav s prvotimcima Alvarom Negredom i Sergijom Agüerom u vrhu napada, a obojica su poentirali. Negredo je postigao dva, a Agüero jedan gol.

Prvi gol Negredo je zabio već u 3. minuti glavom nakon ubacivanja Marcosa Lopesa. Agüero je na 2-0 povisio već u 24. minuti ljevicom nakon što je napravio pomutnju u obrani domaćih, dok je Negredo konačan rezultat postigao sjurivši se u kazneni prostor s više od dvadesetak metara i onda iskosa s lijeve strane prebacio domaćeg vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupna 9-0 pobjeda koju je ostvario City najveća je ikad ostvarena u polufinalu engleskog Liga kupa. U finalu će City igrati protiv pobjednika drugog polufinala između Sunderlanda i Manchester Uniteda. Uoči uzvrata na Old Traffordu Sunderland ima prednost 2-1.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo