KRZNAR UOČI DERBIJA NA POLJUDU: / 'Veseli me što Hajduku igra samo pobjeda, bit će ovo drugačija utakmica nego u Zagrebu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama nema previše problema s ozljedama. Kako je sam rekao, Dinamo može protiv Hajduka istrčati i sa šest-sedam novih igrača bez da se osjeti velika razlika na terenu.

4.5.2021.
15:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ova je srijeda dan za derbi. Osim Lige prvaka, čeka nas od 18 sati i prava HNL poslastica – najveći hrvatski derbi na Poljudu. Dinamo i Hajduk odigrat će zaostalu utakmicu, a svaki bod je važan u ovom susretu. Dinamo želi što prije zaključiti borbu za naslov prvaka, dok se Hajduk grčevito bori za Europu.

Uoči utakmice oglasio se na konferenciji za medije trener Dinama Damir Krznar koji je najavio zanimljivu i atraktivnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno, to neće biti ista utakmica kao u Zagrebu. Hajduk je bio izuzetno dobar protiv Rijeke, reaktivirali su Splićani mogućnost borbe za Europu i njihov motiv će također biti na najvećoj razini. Očekujem dobru, atraktivnu, zanimljivu utakmicu, veseli me što i njima igra samo pobjeda, ajmo ući u jednu pravu sportsku bitku, gdje obje momčadi žele tri boda. S obzirom da je Tramezzani već neko vrijeme tamo, uspjeli smo naći njihove loše i dobre točke, uspjeli smo se pripremiti. Imao je Hajduk novosti i specifičnosti i u zadnjoj utakmici s Rijekom, razmotrili smo ih, očekujemo sličan sastav i stil kao protiv Rijeke, jer su imali dobar rezultat", rekao je Krznar.

Image
TRAMEZZANI NAJAVIO DERBI S DINAMOM PA SE OSVRNUO NA HAJDUKOVE MLADE ZVIJEZDE: /

'Moraju ostati čvrsto na zemlji'

Image
TRAMEZZANI NAJAVIO DERBI S DINAMOM PA SE OSVRNUO NA HAJDUKOVE MLADE ZVIJEZDE: /

'Moraju ostati čvrsto na zemlji'

'Idemo u Split rasterećeni'

Trener Dinama nema previše problema s ozljedama. Kako je sam rekao, Dinamo može protiv Hajduka istrčati i sa šest-sedam novih igrača bez da se osjeti velika razlika na terenu. Neće mu na raspolaganju biti Moharrami, dok je Gavranovićev nastup pod znakom upitnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvorili smo si gotovo komotnu poziciju, šest bodova više i utakmicu manje, to je izuzetno dobra situacija što se tiče psihološkog pritiska. Idemo u Split rasterećeni, ali s velikom željom da već tamo prvenstvo učinimo izvjesnim što se tiče prvog mjesta", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo