I to se dogodilo! Dinamo opalio po HNS-u: 'Toga nema nigdje u Europi'

Nogometaši Dinama u utorak navečer na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Fole Esch iz Luksemburga. Modri iz prve utakmice imaju prednost od 5:0.

23.7.2013.
9:21
VOYO logo

Dan uoči utakmice protiv Fole novinarima se obratio trener DinamaKrunoslav Jurčić.

"Utakmicu promatramo kroz rezultat iz prve utakmice gdje smo ostvarili uvjerljivu pobjedu. Zbog toga ovu utakmicu stavljamo u kontekst sezone i utakmica koje slijede. Sastav? Neće biti toliko promjena kao protiv Zadra jer se dižemo u natjecateljskoj formi, a to se može napraviti samo preko utakmica", istaknuo je Jurčić i najavio susret protiv Luksemburžana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam tri utakmice Fole i vidio momčad koja zna i voli igrati nogomet. Fola igra nogomet, posebno u veznoj liniji gdje su igrači koji znaju igrati i ja bih volio da oni na Maksimiru igraju nogomet. Ako bude bunker kao u prvoj utakmici, onda će to opet biti probijanje istoga i pitanje kada ćemo ga probiti."

//www.youtube.com/embed/SCA7UugY7Dg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Modrih na koncu je opalio po HNS-u. Po njegovim riječima čelni ljudi hrvatskog nogometa nemaju sluha za gust Dinamov raspored koji im je nametnut na početku sezone. Zagrepčani su tražili zamjenu domaćinstva s Rijekom, s kojom igraju u nedjelju, samo dva dana prije utakmice 3. pretkola Lige prvaka.

"O mogućoj zamjeni domaćinstva naši protivnici nisu htjeli niti razgovarati, tako da se ništa nije moglo dogovoriti. Naravno da nam to jako smeta jer nije normalno igrati nakon dva dana. Toga nema nigdje u Europi. Iskreno, mislio sam da se nećemo niti morati raspravljati o ovome jer sam vjerovao da je cilj našeg Saveza uspjeh klubova u Europi, ali sada nema smisla previše pričati o tome. Kažem, nama je glavna utakmica Lige prvaka, a ne ona protiv Rijeke", zaključio je Kruno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo