KRANJČEVIĆEVA NE ZADOVOLJAVA UVJETE: / Lokomotiva i Hajduk u nedjelju će igrati na Maksimiru

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica Lokomotive i Hajduka trebala se igrati u nedjelju od 15 sati na stadionu u Kranjčevićevoj, no iz sigurnosnih razloga, dvoboj je preseljen na Maksimir, javlja Goal.com.

4.12.2017.
19:05
PIXSELL
VOYO logo

Iako točan razlog promjene mjesta odigravanja utakmice 19. kola HNL-a nije naveden, ali najvjerojatnije je problem nastao u radovima koji se odvijaju na istočnoj (gostujućoj) tribini stadiona u Ulici pjesnika.

NET.HR OTKRIVA: Andrej Plenković i HDZ okrenuli leđa Davoru Šukeru! Županijski savezi razmišljaju o povlačenju svoje podrške brendu

Špekulira se kako je policija očito željela izbjeći probleme slične onima pretprošle nedjelje kada su zabranili ulazak na stadion Bad Blue Boysima koji su, upravo zbog radova na većem dijelu gostujuće tribine, utakmicu Rudeša i Dinama planirali pratiti sa zapadne tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će se na Maksimiru u samo dva dana odigrati dvije utakmice HNL-a. Prvo će Dinamo u subotu, 9. prosinca igrati protiv Istre u 15 sati, a samo 24 sata kasnije na maksimirski travnjak istrčat će igrači Lokomotive i Hajduka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo