KRANJČAR ZABIO DVIJE GOLČINE: / Dok mu se bivši suigrači spremaju za odlazak u Rusiju, Niko je već ondje u društvu velikana

Image
Foto: Screenshot

Kranjčar je s dva gola pomogao momčadi slaviti 6-4 pobjedu

4.6.2018.
9:32
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u završnoj je fazi priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo koje će za deset dana započeti u Rusiji, a njen nekoć istaknuti član Niko Kranjčar miljama udaljen od nje. Ne i od Rusije...

U Kalinjingradu je 33-godišnji bivši hrvatski nogometni reprezentativac bio sudionik prijateljske utakmice koju su odigrale FIFA-ine legende i ruske legende. Malonogometni susret igran u nedjelju odigran je kroz dva poluvremena od 15 minuta, a završio je rezultatom 6-4 za sastav u kojem je nastupao i igrač čiji je dodir lopte prosječan hrvatski navijač nekoć obožavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Kranjčara - koji je trenutačno bez kluba nakon odlaska iz Glasgow Rangersa - u momčadi FIFA-inih legendi nastupili su Pascal Zuberbühler, Nuno Gomes, Wes Brown, Cafu i Kanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Kranjčar je pohvalio stadion kojeg su obišli, a na kojem će Hrvatska odigrati svoju otvarajuću utakmicu protiv Nigerije, i naglasio da je siguran da će SP proći na najbolji mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo