KRANJČAR ODUŠEVLJEN POVRATKOM NAVIJAČA: / 'Bojim se da ja nisam zaslužan za to, ali znam tko jest'

Image

Protiv Osijeka krećemo u pakleni mjesec, započeo je tim riječima Zlatko Kranjčar konferenciju za novinare uoči osmog kola HNL-a.

9.9.2016.
13:26
VOYO logo

"Sedam utakmica u tri tjedna, a među njima su kvalitetni i zahtjevni protivnici. Svaki igrač bit će nam bitan i morat ćemo ih dobro balansirati za sve te utakmice", rekoa ej trener Dinama. Osijek je prvi do njih.

Priprema za Lyon

"Drugačiji su nego prošlih godina. Imaju dobar start ove sezone, dobru momčad i sigurno da ih respektiram. Manje ih poznajem, ali moji suradnici ih prate i znat ćemo napraviti organizaciju igre za pobjednički rezultat. Trebamo se i kroz tu utakmicu pripremiti za Ligu prvaka protiv Lyona", poručio je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osijek je dugo godina bio izvan nogometnog vrha i veseli nas ovaj susret. Onaj tko poznaje momčad Osijeka i tradiciju kluba zna da će ovo biti derbi. Konkuriraju za visoku poziciju i neće biti lako. Kao nogometaš i trener igrali smo uvijek s Osijekom pred puno navijača, a oni su isto tako bili svojesvrstan Dinamov bazen gdje smo crpili kvalitetne igrače. Šuker, Rukavina, Kasalo... - prisjetio se Kranjčar.

Image

"Naša dva kluba sigurno zaslužuju da na Maksimiru bude puno gledatelja i prava nogometna atmosfera", dodao je. Dobra je vijest da su svi igrači i bit će spremni za nadolazeći ciklus:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporavak igrača

"Pivarić se dobro oporavlja nakon ozljede, dok je Fiolić došao iz mlade reprezentacije s ozljedom. Mislim da će on ipak biti u redu i da će konkurirati za Osijek", rekao je Kranjčar pa nastavio:

"Machado je igrao u Novigradu za B momčad i veseli nas da je njegovo koljeno stabilno. Vraća nam se i Šitum. On je igrač koji je dobar na krilu i kvalitetan u oba smjera. Šteta što se ozlijedio jer bi nam već bio u kombinacijama. Benkoviću je nekako dobro došla pauza zbog ozljede, osjetio je problem s aduktorom još protiv Salzburga, ali spreman je i imamo ga na raspolaganju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je potom pohod na dobre rezultate i na domaćem i europskom planu.

"Moje slatke brige su tošto će trebati dobro odvagnuti koga baciti u vatru protiv Osijeka. Neki će preskočiti utakmicu tako da mogu biti na visokoj razini protiv Lyona. Momčad se u subotu neće puno mijenjati, a igrači koji neće konkurirati bit će na dispoziciji za B momčad kako bi održali kontinuitet utakmica. Ulazimo u ovaj ciklus s optimizmom i sa željom da skupljamo bodove na domaćem planu, zadržimo svoju visoku poziciju i ostvarimo dobar rezultat u Ligi prvaka", kazao je Kranjčar te se osvrnuo na povratak navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak navijača

"Naša je momčad svojom igrom i rezultatima zaslužila podršku navijača. Imali smo od početka sezone veliku podršku, preko 15 tisuća navijača. Momčad se odužila kroz igru i ovi rezultati zavređuju da bude još više publike. Svaki gledatelj koji dolazi izraziti podršku momčadi nam je dragocjen i ova momčad zaslužuje pravu nogometnu atmosferu", ispričao je te je zaklučio da za velik broj navijača na tribinama nije zaslužan on, već momčad koja niže sjajne rezultate.

Image

"Ja sam dio momčadi i momčad je ta koja je vratila navijače. Rezultati koje je Dinamo postigao, kao i ovo što su postigli sa mnom, to je samo plus, a navijači su sigurno uvijek igračima dodatna motivacija. Momčad je ispred mojih nekih zasluga. Nastavili smo dobre rezultate nakon mog dolaska, ja sam stalno govorio da se možemo plasirati u Ligu prvaka. Igrači su ti koji su pozvali i doveli navijače na stadion".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo