Kranjčar iskritizirao Vahu bez imalo kolegijalnosti!

'Dinamovu treneru ne bi škodilo više samopouzdanja. Dinamo i s ovom momčadi ima kvalitetu kojom, uz malo sreće, može napraviti dobar posao u kvalifikacijama.

4.4.2011.
11:22
VOYO logo

"Igračima treba ubrizgati optimizam, vjeru u sebe, kao kad su bili blizu prolaska protiv Werdera ili izbacili Ajax. A ne da izgledaju kao protiv PAOK-a", poručio je Cico Dinamovu treneru.

Vahid Halilhodžić je komentirajući izjavu Zdravka Mamića o snazi ove momčadi Dinama izjavio da raspoložive snage Modrih ipak igrački nisu na razini potrebnoj za ravnopravnu borbu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaha smatra da Dinamu trebaju pojačanja, no Mamić misli suprotno, a čini se i Kranjčar, kojeg klupa Dinama uvijek magnetski privlači, unatoč sjajnim rezultatima s reprezentacijom Crne Gore.

"Dinamo možda ne pokazuje veliku moć, ne gazi suparnike u hrvatskoj ligi kako bi se to očekivalo, ali ja doista ne vidim potrebu za pojačanjima. Čak ni u napadu jer u Beqiraju vidim pravoga gol-igrača, izvrsnoga u suradnji, jakoga u duelima. Njegova prilagodba još traje i on će sigurno proraditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je tata Kranjčar i na pitanje o ponovnom povratku u Dinamo, i to zajedno sa sinom Nikom.

"Ideja je dobra, bilo bi se lijepo vratiti u klub u kojemu smo obojica počeli, no sada nije tako blizu realizacije. Niko u ovom trenutku o tome ne razmišlja, možda će se vratiti tek na kraju karijere", zaključio je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci: arti-201103310213006 arti-201104020049006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo