Potres u Kranjčarovom Dinamu: Potjerali trenera!

Dinamo Kijev smijenio je trenera Jurija Sjemina, i to samo jednu utakmicu prije susreta sa zagrebačkim Dinamom u Ligi prvaka. 'Odletjeli' su on i cijeli stručni stožer.

24.9.2012.
15:26
VOYO logo

"Svima se zahvaljujemo na suradnji i želimo im puno sreće u budućnosti. O tome tko će pripremati momčad za sljedeću utakmicu javit ćemo uskoro", poručili su šefovi kluba na službenoj web-stranici.

Ovaj potez nije neočekivan nakon nekoliko loših rezultata momčadi. Posljednji poraz Niko Kranjčar, Ognjen Vukojević i suigrači upisali su u nedjelju navečer u kupu protiv Šahtara (1:4). Iako je gazda Dinama Igor Surkis nakon teškog poraza u Parizu rekao Sjeminu da 'sigurno ostaje do zime', čini se da je rezultat iz Donjecka bio previše. Pritisak su stvarali i navijači kojima je trener bio glavni krivac za lošu formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5863016

"Na ostavku ne pomišljam, nisam čovjek koji bježi. A o mom ostanku ne odlučuju navijači nego ljudi koji vode klub. I što god oni odluče, ja ću tu odluku prihvatiti", rekao je Sjomin nakon poraza od Šahtara, a dan kasnije već je bivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u petak domaćin Zari u ukrajinskom prvenstvu, a u srijedu 3. listopada ugostit će na svom olimpijskom stadionu nogometaše zagrebačkog Dinama u 2. kolu skupine A Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo