Kranjčar i Ćorluka odlaze u paketu za 10 milijuna funti?!

Nakon što je Tottenham odlučio pustiti Luku Modrića, čini se da bi mogao ostati i bez Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke. Naime, hrvatski reprezentativci imaju ponudu iz Ukrajine.

23.5.2012.
10:39
VOYO logo

Dinamo Kijev je navodno započeo razgovore s Tottenhamom kako bi u ljetnom prijelaznom roku odveo Kranjčara i Ćorluku iz Londona. Za hrvatski dvojac Ukrajinci su navodno spremni platiti deset milijuna funti, tvrdi Daily Mail.

Vedran Ćorluka u prvom dijelu sezone igrao je jako malo, pa je u zimskom prijelaznom roku otišao na posudbu u Bayer, kako bi uhvatio dobru formu za Euro. Kako više nije u planovima Harryja Redknappa, čini se da odlazak s White Hart Lanea vrlo izgledna opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar je dobro ušao u sezonu, ali ozljede su ga udaljile od prve momčadi, te je kasnije svoju priliku uglavnom tražio s klupe. Nikin odlazak iz Tottenhama u svakom prijelaznom roku aktualna je tema, ali dosad je uvijek ostajao u Londonu. Hoće li ovo ljeto to promijeniti, tek treba vidjeti.

Kako su stvari krenule, vrlo lako bi se moglo dogoditi da Tottenham sljedeće godine nema nijednog Hrvata, što se nije dogodilo od ljeta 2008. godine, kada su u klub stigli Modrić i Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo