KRAMARIĆEV MENADŽER PROGOVORIO O INTERESU BAYERNA: / Stigle nove informacije, posao propada zbog jedne stvari?

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac privukao je interes brojnih top klubova

1.10.2020.
11:15
Profimedia
VOYO logo

Vicenzo Cavaliere, menadžer hrvatskog nogometnog reprezentativaca AndrejaKramarića, osvrnuo se na glasine koje povezuju Vatrenog i Bayern. Naime, najpoznatiji njemački list Bild objavio je u srijedu da Bavarci žele dovesti Kramarića u svoje redove. Novinar Christian Falk na svom Twitter profilu napisao je da je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić već kontaktirao Kramarićevu agenciju te da se već radi na njegovom dovođenju.

Image
KRAMARIĆ NA PRAGU SENZACIONALNOG TRANSFERA? /

Pogledajte što je trener Bayerna nakon rušenja Borussije rekao o Hrvatu

Image
KRAMARIĆ NA PRAGU SENZACIONALNOG TRANSFERA? /

Pogledajte što je trener Bayerna nakon rušenja Borussije rekao o Hrvatu

“Ne mogu potvrditi da me Hasan Salihamidžić kontaktirao. To ne bi bilo profesionalno. Sve što vam mogu reći je da su top klubovi zainteresirani za Kramarića. Međutim, Andrej je sretan u Hoffenheimu i ne žuri mu se nigdje, ali ako dođe neka zanimljiva ponuda od top kluba, koja bi bila zanimljiva i Hoffenheimu, onda ćemo razgovarati o tome”, rekao je Cavaliere za njemački Sport1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov novinar Florian Plettenberg otkrio je pak da su dobili informaciju prema kojem je došlo do kontakta između dvije strane.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim's Croatian forward Andrej Kramaric (C) celebrates after he scored his team's first goal during the UEFA Champions League Group F football match between TSG 1899 Hoffenheim and Olympique Lyon in Sinsheim, on October 23, 2018., Image: 392343845, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

“Kramarić želi ovaj transfer. Hoffenheimovi šefovi odlučili su da su svi igrači na prodaju, uključujući Kramarića. Čini se da je samo preostalo pitanje odštete”, naveo je Plettenburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u međuvremenu, opet se oglasio Bild. Oni sada tvrde da je Bayern odustao od ideje dovođenja Hrvata. Navode kako Hoffenheim ne želi pustiti napadača za manje od 40 milijuna eura što je u ovom trenutku Bayernu previše za pričuvu Roberta Lewandowskog. Zaključuju kako je Kramarić bio na listi kandidata, ali da je jednostavno preskup i da neće prijeći u Bayern.

Podsjetimo, u derbiju 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je razbio europskog prvaka s 4-1 uz dva gola hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je u prve tri utakmice u novoj sezoni, u Bundesligi i Kupu, zabio je čak sedam golova. Dva je zabio Bayernu, tri Kolnu, a dva Chemnitzeru u Kupu.

Njegovom sjajnom učinku možemo dodati i četiri gola Borussiji Dortmund u zadnjem kolu prošle sezone, te jedan Union Berlinu u kolu prije toga, čime dolazimo do brojke od čak 12 golova u zadnjih pet službenih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo