KRAMARIĆEVE GOLOVE ZASJENILA BRUTALNA OZLJEDA: / Suigrač je vrištao dok mu je liječnik 'namještao' kost

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Andrej Kramarić bio je najbolji igrač Hoffenheima, dvostruki strijelac je u pobjedi 3:1 na gostovanju kod berlinske Herthe, u 26. kolu Bundeslige.

31.3.2017.
22:03
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Hoffenheim je ovom pobjedom došao na treću poziciju, s 48 bodova preskočio Borussiju Dortmund koja ima dva manje, dok je Hertha ostala na petom mjestu s 40 bodova.

Zabio prvi i treći gol na utakmici

Hrvatski napadač zabio je prvi i treći gol gostiju i stigao do učinka od 13 golova u sezoni, u prvenstvu ih je zabio deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo se iskupio za pogrešku iz koje je Hertha povela u 32. minuti. Hrvatski reprezentativac izgubio je loptu na sredini terena, a Pekarik je zabio za domaćina.

U 39. minuti Kramarić je zabio s bijele točke, nakon što je Maximilian Mittelstaedt igrao rukom u šesnaestercu. Na 2:1 povisio je Niklas Süle u 76. minuti na asistenciju Stevena Zubera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je u 86. minuti zabio za 3:1. a asistirao mu je, ubacivši s lijeve strane Sandro Wagner. Taj je igrač uprvom poluvremenu pretrpio vrlo neugodnu ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x5gv6vw

Wagneru dislociran prst

Njemu je u sudaru s Vedadom Ibiševićem 'iskočio' kažiprst. Dislocirani prst uspio je liječnik Hoffenheima "vratiti" na prirodnu poziciju, uz prilično bolnu grimasu an igračevu licu. Wagner je nastavio igrati sa zamotanim prstom i na kraju bio asistent Kramariću za treći gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo