nezadovoljan igrom i zalaganjem / Kraljevi uskoro na rasprodaji: Perez već odlučio dvije megazvijezde koje će na transfer listu

Loši rezultati i manjak zalaganja nagnao je Pereza da prstom upre u pojedince, pa je tako odlučio kako James Rodriguez i Isco na ljeto vjerojatno odlaze iz kluba

17.3.2016.
16:25
VOYO logo

Predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu prekipjelo je. Loši rezultati i nemiri u svlačionici nagnali su omraženog vođu 'Galacticosa' da otpiše dvije velike zvijezde, koji će s dolaskom idućeg prijelaznog roka biti stavljeni na transfer listu.

Radi se o dvojici talentiranih mladića, 23-godišnjem Španjolcu Iscu i 24-godišnjem Kolumbijcu Jamesu Rodriguezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi navedeni u redove Kraljeva stigao je u ljeto 2013. godine, nakon vrlo uspješne sezone u Malagi kojoj su Madriđani za njega isplatili 30 milijuna eura. Kap je čašu prelila kad je podivljao nakon što ga je trener Zinedine Zidane zamijenio u završnici susreta protiv Las Palmasa.

Za njega su još ranije interes pokazali Juventus i Manchester City, a trenutna tržišna vrijednost mu je 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je pak stigao nakon SP-a u Brazilu 2014. godine, na kojem se okitio titulom prvog strijelca, a Real je Monacu isplatio odštetu od 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imena s kojima se već neko vrijeme povezuje su Manchester Uniter, Chelsea, kao i Manchester City, no s obzirom na njegovu visoku tržišnu vrijednost, ne isključuje se ni mogućnost odlaska u PSG ili Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo