KRAJ: / Modrić i društvo razočarali navijače!

Nogometaši Reala u uzvratnoj utakmici na White Hart Laneu pobijedili su Tottenham, jedini strijelac bio je Cristiano Ronaldo. Madriđani su tako potvrdili prolaz u polufinale gdje ih čeka Barcelona.

13.4.2011.
12:50
VOYO logo

London, White Hart Lane. Gledatelja: 36, 310 Sudac: Nicola Rizzoli (Italija)

Tottenham (4-4-1-1): Gomes - Ćorluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, Huddlestone, Modrić, Bale - Van der Vaart - Pavlyuchenko

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas - Ramos, Carvalho, Albiol, Arbeloa - Alonso, Khedira - Ronaldo, Ozil, Marcelo - Adebayor

Srtijelac: 0:1 Ronaldo (50)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ UTAKMICE

86' - priliku za počasni pogodak imao je Van der Vaart, ali njegov udarac ide preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' - priliku na kraju dobio je i Niko Kranjčar koji mijenja Luku Modrića.

80' - Schalke je došao do novog vodstva, kontru Nijemaca odličnim udarcem završio je Howedes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' - odličnu su kombinaciju na sredini terena izveli Mourinhovi izabranici nakon koje je Marcelo ostao sam na vrhu šesnaesterca domaćih i lobom pokušao iznenaditi Gomesa, no nije bio precizan.

74' - nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju, Defoe je imao priliku postići izjednačujući pogodak, ali nesavladivi Casillas i to je uspio obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

66' - tek što je zamijenio Ronalda, Kaka je s ruba šenaesterca prisilio Gomesa da sjajnom intervencijom zaustavi novi pogodak Reala.

63' - pokušao je Defoe snažnim udarcem iz daljine iznenaditi Realovog vratara, no Casillas je bio spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

54' - veliku je priliku za domaćine promašio Pavlyuchenko, sjajnu ubačenu loptu u kazneni prostor Reala Rus je sa svega nekoliko metara poslao iznad gola Casillasa.

50' - Nakon gužve u šesnaestercu domaćih najbolje se snašao Motta i donio izjednačenje Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50' - GOL!!! Katastrofalna reakcija Tottenhamova vratara, Ronaldo je opalio iz daljine po sredini vrata gdje lopta prolazi kroz ruke Gomesu i ulazi u mrežu.

46' - krenuo je nastavak susreta u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45 ' - Schalke je u Gelsenkirchenu pogotkom Raula došao do vodstva, povećao ukupnu prednost na 6:2 i gotovo sigurno osigurao polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

38' - ubačaj u kazneni prostor Reala dolazi točno na glavu Modrića koji loptu spušta za Pavlyuchenka, a on pogađa mrežu gostiju, no sudac svira zaleđe.

37' - Alonso je poslao loptu iz kornera, najbolje se snašao Ronaldo koji loptu šalje u suprotan kut Gomesovih vrata, no vratar domaćih brani krajnjim naporom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31' - Bale je ubačajem iz auta pronašao Huddlestonea, a ovaj iz okreta s nekoliko metara pogađa vanjski dio mreže.

26' -veliku priliku za vodstvo domaćina promašio je Pavlyuchenko, proletio je Lennon po desnoj strani Realove obrane, poslao povratnu loptu za Rusa koji tuče preko vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20' - pokušao je Ronaldo udarcem iz daljine iznenaditi Gomesa, ali lopta odlazi pored vrata

11' - projurio je brzonogi Velšanin kroz obranu Reala, ubacio u peterac, no spremna je bila obrana Madriđana koja otklanja opasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4' - prošao je Bale po lijevoj strani Realove obrane, ušao u kazneni prostor gdje ga ruši Xabi Alonso, ali Rizzoli ostaje nijem.

3' odličan dupli pas Adebayora i Ozila izbacio je cijelu obranu Tottenhama nakon čega Nijemac gađa suprotni kut Gomesa, no Brazilac brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - počela je utakmica na White Hart Laneu.

Podsjetimo se, Modrić i društvo su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu izgubili 4:0, dok je Inter doživio šokantan poraz na San Siru od 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

NAJAVA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se posljednjih dana više bavio Barcelonom i predstojećim susretima protiv najljućeg rivala, trener Reala posvetio je dužnu pažnju i uzvratu u Londonu. Rezultat 4:0 iz prve utakmice dao mu je mogućnost da na White Hart Laneu odmara pojedine igrače, pa protiv Tottenhama najvjerojatnije neće istrčati Sergio Ramos, Angel Di Maria, a možda i još neki prvotimac.

http://video.rutube.ru/a5e3bbc391c1aca2446102e36347cb3c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalcu će meč protiv Spursa biti jubilarni 500. na trenerskoj klupi i sigurno ga ne želi obilježiti porazom. Zato će od svojih igrača tražiti maksimalni angažman, kao i uvijek tijekom 11 godina dugačke karijere u kojoj je osvojio 17 trofeja (šest titula nacionalnih prvaka, tri kupa, tri Superkupa, dva Liga kupa, dvije Lige prvaka i jedan Kup UEFA). "Ne smijemo se opustiti jer igramo protiv engleske momčadi koja se nikad ne predaje. Uz to na klupi imaju starog lisca Redknappa te trojicu igrača koji nogomet vide na jedan poseban, drukčiji način. Mislim na Luku Modrića, Rafaela van der Vaarta i Sandra. Taj miks hrvatske, nizozemske i brazilske nogometne kulture daje Tottenhamu posebnu dimenziju", pohvalio je The Specijal One hrvatskog reprezentativca i suigrače.

"Jedva čekam izlazak na travnjak, uvijek se naježim od atmosfere koju stvore engleski navijači", dodao je portugalski stručnjak uoči meča u kojem je Tottenham pred nemogućom misijom.

Doduše, tragičar Peter Crouch, koji je u Madridu na izuzetno glup način skupio dva žuta kartona u prvih 15 minuta susreta, vjeruje u čudo iako su samo tri momčadi u povijesti europskih natjecanja uspjele nadoknaditi četiri gola iz prve utakmice.

"Osjećao sam se jako bijedno, znao sam da sam momčad ostavio na cjedilu. Sa svakim golom bilo mi je sve teže. Ipak, vjerujemo u čudo. Ako rano zabijemo gol, sve je moguće", najavio je 'krakati' engleski napadač, čiji je suparnik u redovima Reala Emmanuel Adebayor - briljirao na Santiago Bernabeuu.

Napadač iz Toga je u prvoj utakmici zabio dva pogotka, ali i doživio rasističke povike. Navijači Tottenhama pjevali su mu: "Tata ti pere slonove, mama ti je kurva", pa će upravo zbog toga u srijedu navečer na White Hart Laneu biti posebna UEFA-ina inspekcija.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201104090247006 arti-201104070769006 arti-201104060281006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo