KRAJ HORORA ZA POSRNULU ZVIJEZDU: / Nekadašnji najbolji svjetski napadač bježi iz Engleske

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Prije svega nekoliko godina Radamel Falcao je bio jedan od najboljih svjetskih napadača.

10.5.2016.
10:40
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

U ljeto 2013. tada vrlo ambiciozni Monaco ga je doveo iz Atletico Madrida za 43 milijuna eura, ali u Kneževini su kola krenula nizbrod za kolumbijskog reprezentativca. U siječnju 2014. je zadobio tešku ozljedu koljena, a nakon oporavka više nije bio ni blizu nekadašnjoj ubojitosti.

Iza Coste, Remyja i Pata

Monacove su ambicije nakon samo godinu dana naglo splasnule, pa ga je na ljeto te godine posudio Manchester Unitedu. Iako su Crveni vragovi imali opciju otkupa njegova ugovora, nakon očajne su ga sezone vratili u Monaco, ali onda je njegov agent Jorge Mendes uspio uvjeriti Chelsea da ga dovede na posudbu. No, na Stamford Bridgeu je Falcao bio još lošiji, pa je u pretku napadača pao iza Diega Coste, Loica Remyja i Alexandrea Pata koji je došao na zimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski horor će na ljeto napokon biti gotov za 30-godišnjeg napadača koji je najavio da se vraća u Monaco. Iako je imao ponude iz Kine, a želio se vratiti u argentinski River Plate u kojem je počeo profesionalnu karijeru, Falcao je danas odlučan u namjeri da ponovno zaigra u francuskoj ligi i vrati se u nekadašnju formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U siječnju sam se želio vratiti u River, ali nisam ogao jer je klub imao ispunjenu kvotu stranaca. Dobro se osjećam i želim igrati svaki tjedan. Moram otići tamo gdje ću to moći ostvariti. Ništa neću odbiti, otvoren sam za sve, ali moja ideja je da ostanem u Europi", poručio je u razgovoru za TyC Sports Falcao kojem ugovor s Monacom vrijedi do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo