KRAJ AGONIJE ZA BIVŠEG VATRENOG: / Nakon pola godine potrage našao klub, ali za njega vjerojatno niste ni čuli

Image
Foto: Profimedia

Donedavno je bio hit-igrač Prve HNL i čak je svojevremeno pozvan u reprezentaciju

24.12.2019.
12:57
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnja velika zvijezda splitskog Hajduka i bivši, odnosno povremeni, hrvatski reprezentativac, Fran Tudor, konačno je, nakon pola godine potrage, pronašao novi klub. Tudor je potpisao za klub za koji je malo tko u Hrvatskoj čuo, odnosno, poljskog prvoligaša Raków Częstochowu.

Tudor je donedavno bio hit-igrač Prve HNL i čak je svojevremeno pozvan u reprezentaciju za koju je jednom nastupio i jednom zabio, ali ljetos nije produžio ugovor s Hajdukom i odlučio je potražiti novi klub. Pričalo se o transferima u Bordeaux, Lech Poznan, Alaves, a ranije su ga tražili čak i Milan, Sassuolo te Udinese, ali na koncu je to sve propalo i mladi je Zagrepčanin završio u Rakowu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige 16.12.2018., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Sudac Ivan Bebek, Fran Tudor Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Njegov klub je trenutno 11. na ljestvici i vjerojatno će se boriti za opstanak, ali najvažnije je da je talentirani Tudor ponovo u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo