prokockao prilike? / Kovaču više nema spasa, 'leti' i ako pobijedi Benficu: U redu već čekaju Wenger i Zidane

Image
Foto: AP Images

Po nekim natpisima, čak i ako pobijedi Benficu u Ligi prvaka i osigura drugi krug, sudbina bivšega hrvatskog izbornika vrlo je upitna

26.11.2018.
14:00
AP Images
VOYO logo

Niko Kovač pamti i bolje dane trenerske karijere. 

Već četvrtu uzastopnu utakmicu u Bundesligi, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne zna za pobjedu, a situacija je eskalirala nakon subotnjeg domaćeg remija s Fortunom Düsseldorf, kad se kritika nisu suzdržali ni Bayernov predsjednik i članovi klupske uprave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Bayernov predsjednik nakon utakmice s Fortunom rekao kako će Kovač u utorak definitivno voditi klub u Ligi prvaka protiv Benfice, gotovo je sigurno da bi ga negativan rezultat u tom susretu gurnuo u ponor iz kojeg bi se teško izvukao. 

Po nekim natpisima, čak i ako pobijedi Benficu u Ligi prvaka i osigura drugi krug, sudbina bivšega hrvatskog izbornika vrlo je upitna. Najugledniji njemački sportski mediji Bild i Kicker nagađaju da bi klupu vrlo brzo mogli preuzeti Arsene Wenger (69) ili Zinedine Zidane (46)!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenger je nakon 22 godine krajem prošle sezone napustio kormilo Arsenala, Zidane se pak nakon tri uzastopne Lige prvaka povukao s klupe 'kraljeva' i oba stručnjaka trenutno su bez angažmana. 

Ponovno se potencira i ista priča sa samog početka sezone, a navodnom revoltu igrača protiv Kovača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Carla Ancelottija bilo je pet klupskih zvijezda, sad ih je, piše Bild, osjetno više. 

Neugodan udarac Kovaču je svakako i komentar Bayernove legende Lotthara Matthäusa, koji je nakon subotnjeg remija poručio: 'Kovač i Bayern si jednostavno ne odgovaraju'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo