IŠČEKUJE TRANSFER / Kovačića pitali o Gvardiolu: 'Ne treba njemu puno savjeta, još je mlad'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mnogi hrvatski nogometaši su ovo ljeto promijenili klub, ali se i za puno njih još vode žestoki pregovori

31.7.2023.
8:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Joško Gvardiol uskoro bi trebao postati novi igrač Manchester Cityja. Hrvatski branič velika je želja europskog i engleskog prvaka, a i sam igrač bi volio trenirati pod Pepom Guardiolom. Jedini problem predstavlja RB Leipzig koji se još jednom pokazao kao vrlo tvrd pregovarač i ne pušta braniča ispod 100 milijuna eura.

Image
JADRANSKI DERBI /

Hajduk slavio protiv Rijeke na punom Poljudu nakon što je rutinski održao prednost

Image
JADRANSKI DERBI /

Hajduk slavio protiv Rijeke na punom Poljudu nakon što je rutinski održao prednost

Klub koji je prošle sezone pokorio svijet i osvojio famoznu tripletu (naslov prvaka u domaćem prvenstvu i kupu te naslov europskog prvaka) ovo ljeto već je doveo jednog Hrvata. Mateo Kovačić zamijenio je London i Chelsea Manchesterom i upravo on najviše navija da se Gvardiolov transfer što prije realizira kako bi dobio reprezentativnog suigrača i u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joško je još uvijek mlad, ali je jako zreo za svoje godine. Ne treba njemu puno savjeta. Odigrao je mnoge velike utakmice i mislim da je spreman na ovaj korak. Bio je sjajan na Svjetskom prvenstvu, iza njega je odlična sezona s klubom i mislim da bi za njega bilo dobro da se priključi Cityju i pokuša još više napredovati", rekao je Kovačić i dodao:

"Mislim da je i trenutak idealan. City je u naletu, momčad je puna samopouzdanja i vodi je najbolji trener na svijetu. Ja sam ovdje došao da bih učio u sjajnoj ekipi, a to može i on napraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer Gvardiola u Manchester blizu je realizacije, ali cijeli posao ima i rok do kada mora biti odrađen.

Naime, trener njemačkog prvoligaša Marco Rose rekao je da želi do 12. kolovoza imati cijelu momčad na koju može planirati iduće sezone. Dakle, želi li Guardiola gledati Gvardiola u svijetlo-plavom dresu mora završiti posao do idućeg petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo