KOVAČIĆ ZATRPAN PONUDAMA: / Tri europska velikana žele Vatrenog, hoće li postati prvi Hrvat na Old Traffordu

Image
Foto: AFP

Vezni nogometaš Real Madrida navodno je zatrpan ponudama.

29.12.2017.
12:36
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić našao se na udaru kritika nakon što je Barcelona slavila na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida. Veznjak se neočekivano našao u početnom sastavu, a razlog tomu je što mu je Zinedine Zidane namijenio ulogu čuvara Lionela Messija. I solidno je on obavio svoj posao, a možda je bio i prerevan jer je kod prvog gola Barcelone odlučio trčati za Argentincem što je otvorilo put Ivanu Rakitiću prema kaznenom prostoru Reala nakon čega je Barca povela.

Tri ponude

Kovačući se sada, tvrdi španjolski tabloid Don Balon, otvorila mogućnost bijega iz Madrida jer navodno na stolu ima nekoliko ozbiljnih ponuda. Prva je od Milana. Klub se želi vratiti u vrh talijanskog nogometa i i Vatrenom vide idealno rješenje za vezni red pogotovo jer Kovačić dobro poznaje talijansku ligu. Kao što je poznato prije Reala nosio je dres Intera. Činjenicu da mu ne nastupa redovito također će nastojati iskoristiti i Roma, koja navodno već dulje vrijeme prati Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponudu Manchester Uniteda, ako zaista postoji, najteže će mu biti odbiti jer Jose Mourinho vapi za igračem njegovih kvaliteta. Isto tako mogućnost da zaigra u Premier ligi, i to na najvišoj razini i u konkuretnoj momčadi, djeluje najprivlačnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo