KOVAČIĆ USKORO DOBIVA NOVOG TRENERA? / Lampard statistički najgori u novijoj povijesti, već se zna tko će ga naslijediti

Image
Foto: Profimedia

Otkako je Lampard preuzeo "Bluese", momčad u prosjeku osvaja 1.67 bodova po utakmici

4.1.2021.
12:45
Profimedia
VOYO logo

Poraz Chelsea od Manchester Cityja (1-3) u susretu 17. kola engleskog nogometnog prvenstva, povećao je pritisak na Franka Lamparda koji ima najgori statistički učinak od svih menadžera otkako je klub kupio ruski tajkun Roman Abramovič.

Otkako je Lampard preuzeo "Bluese", momčad u prosjeku osvaja 1.67 bodova po utakmici, što ga čini najgorim menadžerom u klubu u posljednjih 17 godina. Abramovič je kupio Chelsea 2003. godine i od prosječnog engleskog kluba napravio jedan od najmoćnijih klubova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do njegova dolaska Chelsea je osvojio samo jedno englesko prvenstvo, tri kupa i dva Kupa kupova, a od 2003. pet naslova engleskog prvaka, Ligu prvaka, Europsku ligu, te pet FA i tri Liga kupa.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Chelsea manager Frank Lampard looks dejected during the Premier League match at Bramall Lane, Sheffield.,Image: 542022341, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Već mu našli nasljednika

Lampard je 12. menadžer u Abramovičevoj eri, a u 55 utakmica pod njegovim vodstvom "Bluesi" su ostvarili 27 pobjeda, 11 remija i 17 poraza. Poraz od Manchester Cityja, četvrti je u posljednjih šest utakmica nakon čega je momčad sa Stamford Bridgea potonula na osmo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 55 susreta Lampard je u prosjeku osvojio 1.67 bodova po utakmici, a na vrhu je Avram Grant sa 2.31 bodom. Slijede Jose Mourinho (2.19) i Antonio Conte (2.14). Slijede Carlo Ancelotti (2.07), Rafael Benitez (1.96)... Na pretposljednjem mjestu je Andre Villas-Boas (1.70).

Posljednjih tjedana engleski mediji pišu o rastućem nezadovoljstvu između Lamparda i nekoliko igrač, dok je njemački Bild objavio kako je Chelsea zainteresiran za dovođenje Thomasa Tuchela nakon što je njemački stručnjak dobio otkaz u redovima francuskog prvaka PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo