Pobjeda Engleza / Kovačić skrivio pogodak, Rebićev Frankfurt remizirao sa Šahtarom

Image
Foto: AP Images

Dovršene su i utakmice iz drugog termina Europske lige, a više su se radovali gosti

14.2.2019.
23:30
AP Images
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci Mateo Kovačić i Ante Rebić odigrali su svih 90 minuta za Chelsea, odnosno Eintracht iz Frankfurta u prvim utakmicama 16-ine finala Europske lige. Chelsea je kao gost nadigrao Malmo s 2:1, dok je Eintracht također kao gost odigrao 2:2 protiv Šahtara u Harkivu.

Chelsea je poveo sa 2:0 golovima Barklejya (30) i Girouda (58), da bi za domaće smanjio Christiansen (80) i to nakon što je Kovačić izgubio loptu na sredini igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je u Harkivu dva puta vodio preko Hintereggera (7) i Kostića (50), no domaći su uspijevali poravnati golovima Malosa (10 - 11 m) i Taisona (67).

Club Brugge, koji vodi hrvatski trener Ivan Leko, na svom je terenu preokretom stigao do 2:1 pobjede protiv Salzburga. Prednost gostima donio je Junuzović (17), a u nastavku su za domaće poentirali Denswil (64) i Wesley (81). Karlo Letica ostao je na klupi Bruggea, dok Matej Mitrović nije konkurirao za nastup u momčadi belgijskog prvaka. Marin Pongračić odigrao svih 90 minuta za Austrijance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Benković zbog ozljede nije bio u konkurenciji za nastup u momčadi Celtica za koju je Jozo Šimunović odigrao čitav susret, no škotski je prvak na svom terenu izgubio od Valencije s 0:2. Pogotke za goste postigli su Čerišev (42) i Ruben Sobrino (49).

Benfica je na gostovanju u Istanbulu pobijedila Galatasaray s 2:1. Golove za portugalski sastav zabili su Salvio (27 - 11 m) i Seferović (64), dok je pogodak za Galatasaray ostvario Luyindama (54). Za portugalski sastav je od 81. minute zaigrao hrvatski nogometaš Filip Krovinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo