Kovačić otkrio što mu se dogodilo prvog dana u Interu

Mateo Kovačić odradio je u petak prvi trening u Interu, te se upoznao s trenerom Stramaccionijem i zvijezdama talijanskog diva s kojima će ubuduće dijeliti svlačionicu.

1.2.2013.
21:46
VOYO logo

"Ispred Interova kampa bilo je oko četrdesetak navijača, svi su me pozdravljali, baš je bilo lijepo. Sjajno sam se osjećao. Na svakom koraku vidiš kako je to veliki klub. Prvi mi je prišao kapetan Javier Zanetti i čestitao mi na dolasku u Inter, nakon njega je stigao i Cordoba, pa Esteban Cambiasso, vratar Handanović, pa svi ostali. Svi su me sjajno primili, baš sam se super osjećao. Imao sam dojam kao da sam dugo u svlačionici Intera. Osim mene, pozdravili su još dva nova igrača, Kuzmanovića i Schellotta", izjavio je Kovačić za Sportske novosti i otkrio što je pričao s trenerom Stramaccionijem.

"Pričali smo, govorio mi je o taktici Intera, o tome što se od mene očekuje. Lijepo smo popričali. Sve mi je objasnio, bilo je jako ugodno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da mu se sve dogodilo tako brzo, praktički preko noći, Mateo je još uvijek pomalo zbunjen razvojem događaja.

"U ovom trenutku zaista ništa ne znam, niti oko reprezentacije, niti oko Intera. Jedino znam da putujem s momčadi na utakmicu sa Sienom. Onda ću sve znati", kazao Kovačić i zaključio kako još uvijek ne zna kada bi mogao zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://static2.video.gazzettaobjects.it/widget/swf/GazzettaPolymediaShow.swf

"Zaista u ovom trenutku ništa ne znam. Trenutačno sam u hotelu. Sve ću više znati uskoro. Važno je da sam zaista oduševljen s ovim što me dočekalo u Interu. Sreća je velika, ogroman sam optimist, znam da ću ovdje uživati i da će sve biti jako lijepo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo