Pobijedili 2:1 / Kovačev Bayern uz puno muke uspio proći u osminu finala njemačkog kupa: Müller zabio za pobjedu

Image
Foto: AP Images

Domaćini su poveli autogolom Bayernovog braniča Alphonsa Daviesa u 35. minuti te držali prednost sve do 83. minute

30.10.2019.
7:45
AP Images
VOYO logo

Njemački prvak Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, plasirao u osminu finala domaćeg kupa nakon što je u gostima uz puno muke izbacio drugoligaša Bochum, pobijedivši 2:1.    

Domaćini su poveli autogolom Bayernova braniča Alphonsa Daviesa u 35. minuti i držali su prednost sve do 83. minute, kada je Serge Gnabry pogodio za 1:1. U samoj završnici susreta, u 89. minuti, Thomas Müller uz dosta sreće zabija za pobjedu Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je za Bayern prvo poluvrijeme i jednom je zaprijetio protivničkim vratima, ali je njegov pokušaj glavom u 17. minuti zaustavio golman Bochuma.

Hoffenheim se plasirao u osminu finala nakon što je svladao trećeligaša Duisburg sa 2:0 pogocima Floriana Grillitscha (53) i Sargisa Adamjana (59). Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji se nakon četiri mjeseca pauze vratio sa dva pogotka u protekla dva kola Bundeslige, ovaj puta ostao je na klupi za pričuve.

Četvrtoligaš Saarbrucken na domaćem terenu izbacio je Koeln. Saarbrucken je vodio 2-0, ali prvoligaši iz Koelna uspjeli su se vratiti i poravnati na 2:2. No, u 90. minuti Tobias Jänicke pogađa za pobjedu domaćina 3:2.

U Hamburgu su se sučelili bivši europski prvak HSV i peterostruki njemački šampion Stuttgart, koji se danas natječu u drugoj ligi. Nakon produžetaka slavio je Stuttgart sa 2:1, a pobjednički gol zabio je Marokanac rođen u Njemačkoj Hamadi Al Ghaddioui u 113. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo