KOVAČA SU PITALI ZAŠTO JE BIO NERVOZAN NA KLUPI, ON PRIZNAO: / 'Uvijek se sjetim utakmice Hrvatske i Turske...'

Image
Foto: Profimedia

Kovača su novinari upitali može li Monaco razmišljati i o naslovu prvaka

28.2.2021.
19:24
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač upisao je novu pobjedu s Monacom. U 27. kolu francuskog prvenstva na domaćem terenu svladali su Brest 2:0. Oba pogotka pala su u drugom dijelu, a presudile su upravo zamjene koje je Kovač uveo s klupe.

U 76. minuti pogodak za 1:0 zabio je Stevan Jovetić koji je ušao u 59. minuti, dok je pobjedu zaključio Kevin Volland. Zanimljivo, za oba gola asistirao je Golovin kojeg je Kovač također uveo u igru u 59. minuti. Valja spomenuti da je Ben Yedder promašio penal za Monaco u 30. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač je s Monacom u sedmom nebu. Ovo mu je bila 13. utakmica u nizu bez poraza, a zbilja je impresivan podatak da je od tih 13 utakmica Monaco pobijedio u njih 11. Posljednji poraz Kovačev Monaco doživio je još prošle godine, 16.12. protiv Lensa.

Image
NIKO KOVAČ NASTAVIO FANTASTIČAN NIZ S MONACOM: /

Hrvatski trener upisao novu pobjedu, opasno se približio samom vrhu tablice

Image
NIKO KOVAČ NASTAVIO FANTASTIČAN NIZ S MONACOM: /

Hrvatski trener upisao novu pobjedu, opasno se približio samom vrhu tablice

Nervoza nakon gola

"Mi smo momčad i trebamo svakog igrača. Mogu računati na 20 kvalitetnih igrača danas, a ova petorica koji su išli s klupe napravili su sjajan posao. Golovin i Jovetić su zaslužili igrati, pokazali su puno na treninzima. Imao sam priliku napraviti zamjene i ispao je ovo dobar rezultat za nas“, rekao je Kovač nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovača su novinari upitali može li Monaco razmišljati i o naslovu prvaka, no on je odgovorio:

"Kad osiguramo peto mjesto, onda možemo razgovarati o nečem višem. Sad to još nije slučaj. Danas smo pružili sjajnu partiju i imali smo puno prilika, a golman Bresta bio je po meni igrač utakmice. Dominirali smo ovom utakmicom, imali smo strast, kvalitetu i strpljenje“, rekao je trener Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je vrlo srdačno čestitao Stevanu Jovetiću, Crnogorcu koji ne zabija puno, ali se bez sumnje radi o kvalitetnom igraču. Primijetili su svi da je Kovač malo nervozan nakon tog prvog gola.

"Iz iskustva znam da ne smijete ništa uzeti zdravo za gotovo, pogotovo kad zabijete za vodstvo na kraju utakmice. Sjetim se uvijek utakmice Hrvatske i Turske s Europskog prvenstva 2008. gdje smo vodili u 119. minuti i onda primili gol i ispali na kraju. Uvijek ću to pamtiti. U ovoj utakmici sam samo htio pomoći svojoj momčadi da se ne opusti i ne veseli previše, morali smo zadržati koncentraciju do kraja utakmice“, zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo