KOVAČA IZNENADILO PITANJE O SRAMOTNOM ISPADU SVOJE ZVIJEZDE: / Francuz zgrozio javnost; 'Može li mi itko pokazati tu snimku?'

Image
Foto: AFP

'Svatko odlučuje za sebe i svatko radi ono što misli da je ispravno'

6.1.2019.
9:04
AFP
VOYO logo

Francuski nogometni majstor Franck Ribery nije štedio riječi kada je odgovorio kritičarima i novinarima nakon svog posjeta jednom restoranu u Dubaiju. Francuz je tamo naručio elitni odrezak umočen u zlato koji vrijedi 1,200 eura.

Bijesnio na Instagramu

Ribery je na svom Instagram profilu objavio video kako mu se priprema luksuzna hrana, a vrlo brzo je postao predmet oštrih kritika drugih korisnika, ali i novinara. Bayernovo krilo nije moglo obuzdati bijes i ubrzo je vrlo eksplicitno odgovorilo svim svojim kritičarima. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se incident proširio

Društvenim se mrežama odmah proširio ovaj incident proslavljenoga nogometaša koji je zgrozio javnost, a njemački novinari odmah su se bacili na posao i za komentar viđenog upitali trenera i bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, sad trenera Bayerna Niku Kovača. Njemački portal Bild prenosi da je Kovač bio vidljivo nepripremljen za ovo pitanje te je reagirao riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može li mi itko pokazati tu snimku?", aludirajući na videozapis s Riberyjevom večerom na kojoj uživa u zlatnome odresku.

'Svatko odlučuje za sebe'

Zatim je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko odlučuje za sebe i svatko radi ono što misli da je ispravno. To je demokratski i ljudski. Ne smijemo odmah osuđivati nikoga. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge", pomirljivo je završio hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo