Kovač sve iznenadio uoči Bugarske: 'Tu su tri iskusna, i jedan malo mlađi'

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač napravio je iznenađenje uoči sraza s Bugarskom. Naime, Kovač je odlučio napasti Bugare s Pranjićem, Vidom i Olićem od prve minute.

10.10.2014.
10:14
VOYO logo

Nakon što se doznalo da Dejan Lovren neće moći nastupiti protiv Bugarske, u taboru Vatrenih nastali su mali problemi. Jer ipak, stoper Liverpoola je, trenutno, jedan od naših najjačih obrambenih aduta.

"Lovren ima ozljedu trbušnog zida s lijeve strane prepona. To je jako bolna ozljeda. Boli ga snažno i kad se diže sa stolca. Definitivno nije za igru", kazao je liječnik reprezentacije Boris Nemec za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Niko Kovač se osvrnuo na Lovrenov izostanak.

//www.youtube.com/embed/PT57F6se-wU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi lijepo da je Lovren s nama. Međutim, imamo mi tu i drugih rješenja. Vratio nam se Schildenfeld. Dakle, sve je po onome kako smo govorili, tri iskusna, jedan malo mlađi. Jedan od iskusnih je opet tu, znamo ga, tu neće biti nikakvih problema".

Hoće li na stoperu uz Ćorluku igrati Vida ili Schildenfeld?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat će Vida"!.

Vida je još prije nekoliko dana izborniku poslao poruku izjavivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bugari mi leže, sjetite se što sam napravio Ludogorecu".

"Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane", stara je narodna poslovica koja se itekako uklapa u ovu priču oko ozljede Lovrena i njegove zamjene u obliku Vide. Vidjet ćemo da li ove Vidine riječi imaju i pokriće. Sad mu je velika prilika da se dokaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo