Kovač se crvenio: 'Mene je sram! Ispričavam se Talijanima'

Hrvatski izbornik Niko Kovač nakon utakmice 4. kola kvalifikacija za EURO 2016.

16.11.2014.
23:32
VOYO logo

"Gledali smo Hrvatsku koja je diktirala tempo, pogotovo do prekida kada smo se malo izgubili. Stvarno sam zadovoljan, zaslužili smo pobjedu prije od Talijana. Oni su se doma branili, imali smo prekrasnu izvedbu, šteta što nismo pobjedili", kazao je Niko Kovač nakon utakmice 4. kola skupine H i nastavio:

"Znali da će biti čvrsti i gusti Talijani u obani, ali da će se toliko povući, to nismo očekivali. Tražili smo višak po bokovima, ali nije tu bilo puno rupa. Na koncu, kad se pogleda, imali smo prekrasnu šansu Olića koja je spašena s gol linije i prigodu Perišića na kraju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelca Perišića je Kovač posebno pohvalio, ali onda i povukao ručnu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je fenomenalan, ali htio bih hvaliti cijelu momčad. On može odlučiti utakmicu, ali za to svi ostali na terenu moraju raditi. Ja sam zadovoljan, ali gledajući šanse i malo tužan jer nismo pobijedili. Da smo prije rekli prije kvalifikacija kako ćemo imati 10 bodova nakon četiri kola - to bi odmah potpisali, sada se idemo odmoriti."

Kovač je otkrio kako je Modrić osjetio bol u preponi, te da mora na pretrage, te se na kraju osvrnuo na huligane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šta komentirati... To nije prvi put, to nije slučajnost. Nadam se da će odgovorni naći rješenje jer gubimo ugled u cijelom svijetu. Ispričao sam se Talijanima, to nema veze s nogometom. Ukoliko netko želi prosvjedovati, neka to rade van stadiona, mene je sram. Još jednom se ispričavam Talijanima, Hrvati nisu ovakav narod. Žene i djeca na stadionu se moraju bojati za život..."

SKUPINA H

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Azerbajdžan - Norveška 0:1 Bugarska - Malta 1:1 Italija - Hrvatska 1:1

Ljestvica: Hrvatska 10 Italija 10 Norveška 9 Bugarska 4 Malta 1 Azerbajdžan 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo