'On tek treba dokazati da je bolji od Mandžukića'

17.1.2014.
14:25
VOYO logo

Bayern je, podsjetimo, uspio dogovoriti dolazak poljskog napadač na kraju aktualne sezone i to bez odštete. Lewandowski i Mandžukić dvojica su ponajboljih napadača u njemačkoj Bundesligi, no teško da će u ijednoj utakmici zaigrati zajedno. Mnogi vjeruju da je Poljak kvalitetniji od hrvatskog reprezentativca, no s time se, naravno, ne slaže hrvatski izbornik.

"Za Marija neće biti problema ako ostane u Bayernu. On će se i dalje boriti, kao i dosada, za svoje mjesto u momčadi. Neće se predati, već će stvoriti dodatni pritisak na Lewndowskog, koji je pak bio bezbrižan u napadu Borussije. Robert tek treba dokazati da je bolji od Mandžukića", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukića "škicaju" brojni europski velikani, no predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenige ne želi prodati svog vrijednog napadača, kojeg ugovor veže do ljeta 2016. godine. Štoviše, nedavno je novinarima otkrio da želi produljiti ugovor s bivšim napadačem zagrebačkog Dinama.

"Mario je jedan od najboljih napadača u Europi. On je momčadski igrač, nije egoist i naporno radi svaki dan. Ako želi svoje mjesto u udarnoj postavi, Robert će ga morati zaraditi", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo