KOVAČ JE NAKON OVAKVE UTAKMICE DOBIO OTKAZ: / Evo što je trener Bayerna rekao nakon što mu je Vatreni prekinuo fantastičan niz

Image
Foto: Profimedia

Junak susreta bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji nastavlja puniti suparničke mreže. U prve tri utakmice u novoj sezoni, u Bundesligi i Kupu, zabio je čak sedam golova

28.9.2020.
9:13
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je “razbio” europskog prvaka Bayern sa 4:1 uz dva gola hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića. Fantastičnu predstavu pružio je Hoffeheim protiv aktualnog europskog i njemačkog prvaka koji je tijekom tjedan osvojio i europski Superkup protiv Seville.

Domaćin je protiv Bayerna mogao upisati i daleko uvjerljiviju pobjedu. Na koncu je bilo 4:1 čime je Hoffenheim prekinio dvije sjajne serije bavarskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi Bayernov poraz u posljednje 33 službene utakmice, te prvi ligaški poraz u zadnje 22 utakmice. Posljednji poraz Bayern je upisao u prosincu 2019. na gostovanju kod Borussije Moenchengladbach (1:2). Zanimljivo, Bayern je posljednji put četiri gola primio od Eintrachta prije otprilike godinu dana kad ih je vodio Niko Kovač (1:5), a bila je to ujedno i posljednja utakmica Kovača na klupi prije nego je dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da smo u nekom trenutku morali izgubiti. Moramo pogledati utakmicu i utvrditi što smo radili dobro, a što nismo. Ne mogu kriviti igrače zbog manjka volje i truda. Mentalitet je nakon 120 minuta u četvrtak bio sjajan“, rekao je Flick nakon utakmice te dodao:

"Hoffenheim je stvarao prilike prelagano, a i ne sjećam se da su oni bili toliko dobri u napadu“, zaključio je njemački trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIKO KOVAČ JE NAPRAVIO PRAVO ČUDO U KNEŽEVINI I RASPAMETIO FRANCUZE: /

'Nikad se nisam našao u ovakvoj situaciji'

Image
NIKO KOVAČ JE NAPRAVIO PRAVO ČUDO U KNEŽEVINI I RASPAMETIO FRANCUZE: /

'Nikad se nisam našao u ovakvoj situaciji'

Super Krama

Junak susreta bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji nastavlja puniti suparničke mreže. U prve tri utakmice u novoj sezoni, u Bundesligi i Kupu, zabio je čak sedam golova.

Dva je zabio Bayernu, tri Kolnu, a dva Chemnitzeru u Kupu. Njegovom sjajnom učinku možemo dodati i četiri gola Borussiji Dortmund u zadnjem kolu prošle sezone, te jedan Union Berlinu u kolu prije toga, čime dolazimo do brojke od čak 12 golova u zadnjih pet službenih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo