KOVAČ OTKRIO ŠTO JE REKAO IGRAČIMA POSLIJE UTAKMICE PA SE NAKLONIO ZVIJEZDI PSG-A: / 'On je za mene najbolji na svijetu'

Image
Foto: Profimedia

U nedjelju ćemo doznati i tko će biti francuski prvak

20.5.2021.
8:14
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši PSG-a obranili su naslov pobjednika francuskog Kupa nakon što su u finalnom susretu na stadionu Stade de France pobijedili Monaco NikeKovača sa 2-0. PSG je poveo u 19. minuti golom Argentinca MauraIcardija kojem je to bio peti gol u četiri ovosezonska nastupa u Kupu.

Image
NIKO KOVAČ PORAŽEN U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI SEZONE: /

PSG osvojio Kup, čudesni Mbappe srušio Monaco

Image
NIKO KOVAČ PORAŽEN U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI SEZONE: /

PSG osvojio Kup, čudesni Mbappe srušio Monaco

Disasi je napravio veliku pogrešku, što je koristio KylianMbappé, te asistirao Icardiju za 1-0. Bila je to prva pobjeda pariškog sastava protiv Monaca ove sezone nakon što je Kovačeva družina dobila oba susreta u prvenstvu. U Parizu je bilo 2-0, a u Kneževini 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam PSG-u na trofeju. Od prve minute smo bili pomalo uplašeni. To je naše prvo finale s ovom grupom igrača. PSG ima ogromno iskustvo u ovakvim utakmicama. Mislim da smo pomalo imali previše respekta prema njima u prvim minutama susreta. Nismo igrali na razini na kojoj smo bili u zadnje vrijeme", rekao je poslije utakmice trener Monaca Niko Kovač.

'Budite ponosni'

"Što sam rekao igračima poslije utakmice? Rekao sam im da budu ponosni jer su došli do finala na Stade de Francesu protiv PSG-a. U nogometu penal možeš promašiti samo ako ga izboriš, a u finalu možeš izgubiti samo ako zaigraš u njemu. Ovo je bio važan trenutak za nas, za klub. Možemo biti razočarani večeras i sutra, ali od petka moramo razmišljati o idućoj utakmici. Moramo ići dalje. Još uvijek sezonu možemo sjajno završiti", poručio je te se osvrnuo na Kyliana Mbappéa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Kao što sam već rekao, on je za mene najbolji nogometaš na svijetu, i ovo finale je ovako završilo zbog njega. Iskoristio je našu pogrešku kod prvog gola, a drugi je sam sjajno zabio. Odigrao je vrhunsku utakmicu. Zato ga toliko puno klubova želi. Imali smo sreće što smo ga ranije uspjeli zaustaviti, ali to sada više nije slučaj", dodao je.

Za kraj se osvrnuo i na AxelaDisasija, igrača zbog kojeg je Monaco primio prvi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedno pobjeđujemo i gubimo. Axel je možda večeras pogriješio, ali ne možemo ga okrivljavati. Pogreške su dio nogometa. Danas mali detalji i sreća nisu bili na našoj strani i moramo prihvatiti ovaj poraz i nadam se da ćemo pobjednički završiti sezonu", poručio je.

U nedjelju ćemo doznati i tko će biti francuski prvak. Uoči zadnjih 90 minuta vodi Lille sa 80 bodova, PSG ima 79, a Monaco 77.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lille će titulu loviti na gostovanju kod Angersa, PSG gostuje kod Bresta, dok će Monaco gostovati kod Lensa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo