KOPIĆ NAJAVIO POSLJEDNJU UTAKMICU GODINE I OTKRIO: / Svoj bih glas dao Bradariću

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk će u posljednoj utakmici Prve HNL ove godine igrati protiv Intera iz Zaprešića na svom Poljudu u nedjelju u 15 sati

15.12.2017.
15:11
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trener splitske momčadi Željko Kopić najavio je taj susret:

Image
POZNATI POLUFINALISTI KUPA: /

BBB, Torcida i Armada isti dan u Zagrebu

Image
POZNATI POLUFINALISTI KUPA: /

BBB, Torcida i Armada isti dan u Zagrebu

"Momčad koja i rezultatski i funkcijski izgleda jako dobro. Naša je obveza da što se tiče zahtjeva i kvalitete igre, energije i hrabrosti, o kojoj pričamo od kad sam došao, budemo na najvišoj razini, i da dođemo do priželjkivanog rezultata. Naše je da budemo pravi u nedjelju, na najvišoj razini, a nakon toga neka svatko sebi izorganizira kako će se odmoriti i pripremiti za nastavak sezone.", rekao je za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svoj bih glas dao Bradariću'

Pojasnio je i tko je njegov kandidat za igrača godine u HNL-u:

"Rijekina dupla kruna je velika stvar, i ja bih svoj glas dao Bradariću", rekao je Kopić i objasnio koliko se njegovo mišljenje o klubu promijenilo u posljednjih mjesec dana otkada je tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvana je percepcija da je Hajduk veliki klub s tradicijom i velikim očekivanjima i prema tome imaš veliko poštovane. Ali kad dođeš unutra, i kad počneš osjećati duh Hajduka, kad osjetiš igrače, zaposlenike, navijače, kako nas dočekuju ljudi na svim tim akcijama, to sve skupa diže na još višu razinu. Mišljenja sam da klub ima velike resurse i jako puno stvari koje funkcioniraju na visokoj razini, a ja ću sa svog profesionalnog aspekta, u domeni koju imam, dati sve da taj dio funkcionira još kvalitetnije i bolje..."

U polufinalu Kupa protiv Lokomotive

Komentirao je i polufinale Kupa u kojem će Hajduk igrati protiv Lokomotive:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo i Rijeka su sigurno momčadi s visokom kvalitetom, i nominalno su zahtjevnije utakmice. Ali ja znam koliko je u jednoj utakmici sve otvoreno, Lokomotiva ima dosta potencijala, i ne razmišljam da je to ekstra lakša utakmica, jer to nije. Mi je možemo promatrati kao nešto lakši ždrijeb, ali moramo biti maksimalni ako želimo u finale koje priželjkujemo. Svi smo postavili cilj da budemo što konkurentniji u prvenstvu, i da uđemo u finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo