KOPIĆ IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: / Evo kako bi trebao izgledati početni sastav Hajduka nakon priprema

Image
Foto: Pixell

Nakon odrađenih priprema pomalo se iskristalizirao sastav Bijelih.

2.2.2018.
12:59
Pixell
VOYO logo

Nogometaši Hajduka vratili su se prije dva dana s priprema u turskom Beleku. Već su u četvrtak odradili prvi trening na Poljudu. Trener Željko Kopić poveo je na pomoćni poljudski travnjak igrače koji su trenirali 90 minuta. Nakon treninga Bijeli su krenuli na put. U subotu i nedjelju nastupit će na Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli. To će biti posljednje provjere Hajduka prije nastavka prvenstva 11. veljače i susreta s CIbalijom.

Uspješne pripreme

Tijekom priprema u Turskoj Bijeli su slavili protiv švicarskog Züricha rezultatom 4:1, dok su u drugom ogledu s 1:0 svladali drugoplasiranu momčad poljske lige Lech Poznan. Posljednji test uoči povratka u Split Bijeli su imali protiv slovačkog Trenčina, a rezultat je bio 4:2 u korist hajdukovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postigli su Splićani ukupno devet pogodaka u tri odigrana susreta, a primili tri. Posebno raspoloženi bio je napadački dio momčadi. Po dva gola dali su Hugo Almeida, Ahmed Said Said i novo pojačanje Adam Gyurcso, dok su po jedan su dodali Borja Lopez, kapetan Zoran Nižić te Hamza Barry. Tri asistencije u sva tri ogleda upisao je Toma Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi su se tijekom turskog dijela priprema priključili krilni igrač Gyurcso, lijevi bek Steliano Filip, a nakon dvije godine u bijeli dres se vratio Mijo Caktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odrađenih priprema pomalo se iskristalizirao sastav Bijelih pa bi se lako moglo dogoditi da ovo bude prvih 11 Željka Kopića: Letica - Tudor, Nižić, Lopez, Filip - Hamza, Radošević, T. Bašić - Said, Ohandza, Gyurcso.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo