NAPRAVIO JE KARDINALNU POGREŠKU / Kontroverzni nogometaš imao je okršaj s Ibrahimovićem: 'Poljubio sam ga, a on me zasuo udarcima'

Image
Foto: Profimedia

Nizozemac je tada imao manji okršaj sa Zlatanom, ali sam si je kriv

19.7.2021.
12:07
Profimedia
VOYO logo

Nekada jedan od najtalentiranijih nizozemskih nogometaša, koji si je lošim ponašanjem i kontroverzama uništio karijeru, Andy van der Meyde, otkrio je kako ga je Zlatan Ibrahimović jednom prilikom izbombardirao udarcima.

Van der Meyde i Zlatan su bili suigrači u Ajaxu od 2001. do 2004. godine, a Nizozemac je tada imao manji okršaj sa Zlatanom, ali sam si je kriv jer ga je isprovocirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Sjedio sam pored Zlatana u autobusu dok smo bili u Ajaxu. Jednom sam, dok je spavao, dobio homoseksualne sklonosti i samo sam ga poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije me zasuo udarcima", otkrio je Nizozemac za tamošnje medije.

Van der Meyde je nekada bio član Evertona, Intera i PSV-a, imao je podosta kredita kod svojih trenera zbog iznimnog talenta, ali sklonost drogi, seksu i alkoholu i veoma raskalašen način života, stajali su ga gotovo svega u životu, pa tako i žene i djece koji su ga ostavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo