hnl

Konačno lijepa vijest: Dinamo seli u Cibonu i slavi naslov prvaka!

U ponedjeljak 1. prosinca u 21h, MNK Futsal Dinamo sprema novi spektakl povodom posljednjeg kola jesenskog djela prvenstva u II HMNL Sjever. Dinamo će ugostiti Patriot i to u košarkaškom centru Dražen Petrović.

“Izuzetno nam je drago što su određene nesuglasice i nesporazumi s Ustanovom za upravljanje sportskim objektima našeg grada riješene te što su gradske institucije prepoznale našu vrijednost i doprinos razvoju sporta u gradu. Trudit ćemo se opravdati ukazano povjerenje onako kako najbolje znamo – trudom, radom i zalaganjem”, rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba Dinamo.

“Ova utakmica trebala bi biti prava prilika za proslavu naslova jesenskog prvaka, a nigdje na svijetu ne postoji bolje mjesto za to od prekrasne dvorane koja nosi ime najvećeg hrvatskog sportaša. Uvjeren sam kako će naša suradnja biti uspješna te će Futsal Dinamo i u budućnosti nastupati u Draženovoj dvorani”, rekao je Matija Đulvat, kapetan momčadi.

Nakon spektakularnog predstavljanja kluba početkom rujna na Šalati, ovo će zasigurno biti događaj za pamćenje svim generacijama dinamovaca i zvono za buđenje nekim zaboravljenim emocijama i sjećanjima, stoga Dinamo poziva sve članove i navijače da svojim navijanjem pomognu Klubu u borbi za nova tri boda koja bi im osigurala titulu jesenskog prvaka. Ulaznice za ovu utakmicu dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37, svakim danom od 10 do 20h.

Na istom mjestu moguće je kupiti i ulaznice za utakmicu koju će Dinamo sutra, u srijedu 26. studenog u 19 sati odigrati četvrtfinalnu utakmicu Kupa regije Sjever protiv Kozakiva u Sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

Povratak na Net.hr