Tragičar dana progovorio zašto je dodao loptu protivniku

3.2.2014.
17:01
VOYO logo

Liverpool je poveo golom Sturridgea u 24. minuti. Iako nisu ponudili neku osobitu dobru predstavu, Redsi su kontrolirali utakmicu koju su mogli i prelomiti početkom nastavka, kada je Luis Suarez prokockao čistu šansu, kakve najčešće koristi.

A onda, u 67. minuti, bjelokošćanski je stoper ničim izazvan pred svojim golom poslužio Victora Anichebea. Nigerijac, koji je tek ušao u igru, iskoristio je poklon i s vrha šesnaesterca zabio za konačnih 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grozno sam dodao loptu. Umjesto da dodam nekome od naših igrača, poslužio sam njihovog napadača. Ne znam što mi bi. Jednostavno nisam vidio Anichebea. Uopće mi nije jasno zašto sam išao dodavati loptu po sredini igrališta, bila je to glupa pogreška", rekao je Kolo Toure, koji je i mimo te pogreške koja je skupo koštala njegovu momčad odigrao vrlo lošu utakmicu.

"Razočaran sam zbog sebe i zbog momčadi. Teško je to prihvatiti, jer smo inače igrali dobro. Menadžer zna koliko sam razočaran. Moja je pogreška dovela momčad u tešku situaciju", rekao je Kolo Toure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo