KLOPP IZNENADIO IZJAVOM NAKON UTAKMICE: / Što će mu na ovo reći navijači Liverpoola?

Image
Foto: AFP, Glyn KIRK

Redsi su do pobjede stigli u sudačkoj nadoknadi

31.3.2019.
20:42
AFP, Glyn KIRK
VOYO logo

U derbiju 32. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je u dramatičnoj završnici pobijedio Tottenham sa 2-1 vrativši se na prvu poziciju s dva boda više od Manchester Cityja. "Redsi" su do pobjede stigli u sudačkoj nadoknadi 'komičnim' autogolom Tobyja Alderweirelda.

"Bio sam relativno miran nakon pobjedničkog gola jer me iznenadilo, ta situacija. Vidio sam udarac glavom, ali ne i kako je lopta ušla u mrežu.", rekao je Klopp o odlučujućem trenutku susreta pa komentirao i utrku za naslov prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"City je prošle godine bio prvak i još uvijek su prilično dobri. Moramo se boriti kao ludi. Navijači su bili izvanredni. Oni su nas stvarno gurali i vodili tijekom svih 90 minuta što nam je pomoglo. Postoji 500 načina za dobiti nogometnu utakmicu i današnji je bio prilično ružan. Koga briga? Jako sam sretan što sada nemamo nikakvih reprezentativnih stanki. Natječemo se s najboljom ekipom na svijetu za jednu poziciju i to je izuzetno teško."

Nezadovoljstvo je bilo očito

Njegov kolega s druge strane ipak je bio nešto lošije raspoložen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo razočarani, ali u isto vrijeme moramo biti zadovoljni nastupom u drugom dijelu utakmice. Malo smo nesretno primili taj drugi zgoditak kada smo trebali voditi jer smo dominirali Liverpoolom koji je dobra momčad. Nitko ne želi izgubiti, ali to je drugačiji poraz od onih koje smo pretrpjeli protiv Southamptona ili Burnleyja. Ne možemo reći da je pozitivan, ali sada počinjemo od nule i možemo postići ono što želimo.", rekao je Pochettino, a osvrnuo se i na promašaj Sissokoa:

"To pokazuje zašto je Liverpool platio više od 70 milijuna za Van Dijka. Noge su mu bile teške zbog previše utakmica i bilo je teško donijeti odluku u takvoj situaciji (op. a. promašaj Mousse Sissoka), što nije njegova jača strana. Sretan sam njegovim nastupom i doprinosom momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo