Koeficijent pada

KLADIONICE LUDUJU: Je li na pomolu najveća senzacija ovog prijelaznog roka?

Izjava menadžera Manchester Uniteda Louisa van Gaala kako bi u klub moglo sletjeti iznenađujuće pojačanje na poziciji napadača potaknulo je čitav niz nagađanja u engleskim medijima.

I dok su otočke tiskovine i portali vrtjeli imena poput Garetha Balea, Thomasa Müllera, Pedra Rodrigueza i Edinsona Cavanija, na kladionicama je naglo pao koeficijent na jednog drugog napadača. Još u ponedjeljak je koeficijent na dolazak Zlatana Ibrahimovića na Old Trafford iznosio velikih 20, da bi u utorak pao na 5.

Privlači ga Premierliga

Švedski napadač je prošao talijansku Seriju A, španjolsku Primeru i francuski Le Championnat, a nikad nije krio da ga privlači i engleska Premierliga. Može li se dogoditi da u zenitu karijere, s 33 godine na leđima završi u klubu s najviše naslova engleskog prvaka?

Zlatan je, bez obzira na godine, još uvijek itekako dobar i mogao bi pomoći Manchester Unitedu da okonča razdoblje posta kad su trofeji u pitanju. Ugovor s PSG-om mu vrijedi još godinu dana i njegova cijena ne bi trebala biti previsoka, ali novac za United ionako nije problem. Pitanje je samo želi li Van Gaal doista Šveđanina ili se samo radi o upitnoj procjeni kladionica.

Podsjetimo da se posljednjih dana intenzivno spominje kako bi se Ibrahimović ovo ljeto mogao vratiti u Milan iz kojeg je i došao u PSG. Hoće li ga put opet odvesti prema San Siru ili se sprema najveće iznenađenje ovog prijelaznog roka, saznat ćemo u danima ili tjednima koji slijede.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr