Kladionicari imaju nove idole: Osvojili po 24 milijuna kuna!

Pao je ‘jackpot’ spanjolske lutrije na nogometnoj prognozi – Quineli. Proteklog vikenda cak dvije osobe su pogodile ishod 15 utakmica spanjolske prve i druge lige i zgrnule bogatstvo.

Neimenovana zena iz Barcelone, te kladionicarski ekspert Eduardo Losilla pogodili su nemoguce, nanizali su cak sest neodlucenih ishoda i spremno prognozirali sva iznenadenja u nogometnom kolu na Pirinejima. Tako se jackpot podijelio izmedu dvije osobe, a svakoj ce pripasti po 3.169.579 eura.

Losilla je vec objavio kako ce dobitak podijeliti s ukupno 400-ak osoba s kojima zajedno uplacuje prognoze. Grupno igranje im se isplatilo, jer su zajednickim snagama odigrali sistem s vise dvoznaka s ukupnom uplatom od 30.000 eura, a sada ce svakom od njih u dzep pospremiti 8.000 eura.

Da li je Spanjolka odigrala listic sama ili s nekim ‘u kompi’, jos ne znamo, ali sigurno slavi igrace Villarreala. Ona je, kao i Losilla prognozirala da ce Real i Villarreal odigrati dvoboj bez pobjednika. Kad je Ronaldo u 52. minuti zabio za 1:0, vjerojatno im je pao ‘mrak na oci’, a onda se ukazao Moreno i u 64. izjednacio. Rezultat se nije mijenjao i imali su 3.169.579 razloga za slavlje.

Povratak na Net.hr