KEK STIŠAVA EUFORIJU NAKON ODVAJANJA OD DINAMA: / Dok Rijeka slavi, njen trener kaže da za to nema razloga

Image

Nogometaši Rijeka sljedeće kolo hrvatskog nogometnog prvenstva dočekuju s osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Dinamo.

25.4.2017.
23:35
VOYO logo

Rijeka je u ogledu protiv trećeplasiranog kluba ljestvice domaćeg prvenstva bila puno bolja momčad, a sve je riješila dvama pogocima s bijele točke. Trener lidera Prve HNL Matjaž Kek ovako je, prenosi službena internetska stranica kluba, prokomentirao utakmicu:

"Čestitke igračima da su šesti put ove sezone pobijedili jednu od najboljih ekipa u ligi u jednoj kvalitetnoj utakmici. Šteta što nismo realizirali silne prilike. Smogli smo snage da privedemo utakmicu kraju. Opet, jedan od odlučujućih trenutaka bio je da kada smo se malo zatresli, zaorilo se s tribina i ta sinergija je rezultirala važnom pobjedom. Publika je bila fenomenalna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek, ipak, sve ne vidi kao razlog za proslavu naslova. Svjestan je da ima još puno za odigrati do kraja natjecanja, no dopušta igračima da se raduju.

"Ovo je jedan korak prema naprijed. Razumijem euforiju na tribinama, ali moraju svi razumjeti da trener zna da je 18 bodova u igri i daleko da je nešto riješeno. Moramo ostati koncentrirani jer nas već za četiri dana čeka teška utakmica. Neka igrači uživaju u ovom trenutku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo