KAO PLITAK POTOK / Katar je bio u briljantnoj formi, a onda je došao na nož "izmišljenoj Hrvatskoj"

Image
Foto: Pixsell

Utakmica je, inače, organizirana nakon što je Katar u predviđenom terminu ostao bez protivnika

21.9.2022.
9:50
Pixsell
VOYO logo

"Izmišljena" Hrvatska U-23 reprezentacija, koja je stvarno i izmišljena, osmišljena i sastavljena samo za ovaj sraz, pobijedila je danas u prijateljskoj utakmici u Wiener Neustadtu selekciju Katara s 3:0. Prvo poluvrijeme donijelo je ključnu dominaciju Hrvata i dva gola, kao i pregršt šansi.

Image
RAZBIJANJE /

'Izmišljena' Hrvatska pregazila Katar kao plitak potok

Image
RAZBIJANJE /

'Izmišljena' Hrvatska pregazila Katar kao plitak potok

Utakmica je, inače, organizirana nakon što je Katar u predviđenom terminu ostao bez protivnika, a Hrvatski nogometni savez izašao u susret domaćinima skorašnjeg Svjetskog prvenstva i odlučio im pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku su vodili glavni instruktor HNS-a Petar Krpan i izbornik U-17 reprezentacije Robert Jarni, a njihova momčad bila je jednostavno prejaka za Katar koji nije znao protiv talentiranosti mladih hrvatskih nogometaša. Hrvatska je povela golom Tonija Teklića iz penala u 14. minuti, na 2:0 povisio je Josip Mitrović iz Gorice u 16. minuti, a treći gol zabio je Sandro Kulenović tri minute prije kraja.

Ni veliki Lazio nije uspio

Ovim trijumfom hrvatski nogometaši su prekinuli veliku seriju Katra od 11 utakmica u nizu bez pobjede. Podsjetimo, domaćini Svjetskog prvenstva nisu igrali kvalifikacije za natjecanje jer su zbog domaćinstva bili automatski na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Formu su morali brusiti kroz prijateljske susrete i napravili su taj briljantan niz od 11 utakmica bez poraza. Neki od protivnika na tom putu bili su Slovenija, Gana, Fiorentina i Lazio. Protiv talijanskih velikana su igrali preko ljeta i dva puta igrali bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo