Policija u Barceloni realovce ostavila u čudu

Neobična se situacija dogodila nogometašima Real Madrida nakon pobjede protiv Barcelone na Camp Nouu u utorak, piše Marca.

1.3.2013.
9:19
VOYO logo

Pripadnici Mossos d'Esquadre, regionalne katalonske policije, tražili su Realove zvijezde da im poklone opremu u kojioj su netom prije toga pobijedili Barcelonu s 3:1 u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja.

U srcu odcjepljenju sklone pokrajine, u kojoj su nogometaši Barcelone svetinja, lokalni su policajci tražili suvenire od najvećeg rivala što je začudilo i madridske nogometaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su bili zaduženi za sigurnost Realovih igrača i za njihovo praćenje do zračne luke i možda su jednostavno htjeli sačuvati uspomenu na taj dan. Neovisno o tome što su Madriđani izbacili najdraži im (vjerojatno) klub i simbol Katalonije.

Uz to, pripadnici regionalne garde su pokazali poštovanje prema suparniku i čestitali Joseu Mourinhu i njegovim igračima na velikoj utakmici i pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski grad Setubal odlučio je ime jedne ulice posvetiti svom vjerojatno najpopularnijem 'sinu' Joseu Mourinhu.

Ovakvu odluku donijela je gradska skupština anonimnim glasovanjem, a sve u svrhu odavanja počasti za sve uspjehe koje je Mourinho kao nogometni trener ostvario, kao i cjelokupni doprinos sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koja će ulica biti nazvana njegovim imenom, još uvijek nije poznato.

Mourinho, najuspješniji nogometni stručnjak Portugala, kao trener je osvojio sedam domaćih naslova u četiri različite zemlje: Porto (Por) 2X, Chelsea (Eng) 2X, Inter (Ita) 2X, Real Madrid (Špa), kao i dvije Lige prvaka (Porto i Inter).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo