KATALONCI NIŽU HVALOSPJEVE NA RAKITIĆEV RAČUN: /

Mjesecima ga sele iz Barce, a sada su mu se naklonili kao rijetko kad

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Kako se čini mogao bi na kraju ipak ostati

8.8.2019.
16:35
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić postigao je pobjednički pogodak u srazu Barcelone i Napolija odigranom u noći sa srijede na četvrtak u Miamiju, u kojem su Katalonci slavili sa 2-1 (1-1).

Na njegovu odličnu predstavu pozitivno su reagirali španjolski mediji, koji, inače, tjednima šire glasine da je na izlaznim vratima Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želi otići i pokazao je svoju vrijednost. Još uvijek je podcijenjen na Camp Nou, a sada je opet pokazao je što je u stanju napraviti", piše Marca.

Pokazao kakav je profesionalac

Katalonski Sport posvetio mu je pak opširan tekst. 'Pitanje budućnosti ne odvlači pažnju Rakitiću', glavna je poruka koju ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Zuma Press

Profimedia, Zuma Press

"Pokazao je da je bez sumnje pravi profesionalac. Zbog toga mu Ernesto Valverde najviše vjeruje. Sve glasine koje ga okružuju ovog ljeta nisu poremetile nogometaša koji je uvijek pokazivao pouzdanost", piše Sport.

"Iako ga PSG već neko vrijeme želi dovesti, to nikad nije utjecalo na njega i cijelo vrijeme je igrao na visokoj razini. Ova predsezona nije izuzetak. Među najboljim je bio i u Japan, na Gamperu te sada u Miamiju. Na priprema je pokazao o kakvoj je igraču riječ. Požrtvovan je, ima brutalan osjećaj za igru, taktički je potkovan... Barca je potrošila 18 milijuna eura za njega i mogao bi se pokazati kao jedno od najprofitabilnijih pojačanja kluba u posljednje vrijeme", piše Sport.

Za kraj se još jednom napominje da bi mogao biti ključan u Barcinoj operaciji dovođenja Neymara, ali i da ne bi čudilo da zacementira svoju poziciju u početnih 11 Barcelone unatoč tome što se svi klade da će vezni red činiti Busquets-Arthur-De Jong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo