HAJDUK STIŽE NA MAKSIMIR / Karoglan najavio okršaj s Modrima: 'Bila bi ih ludost podcijeniti, a neke stvari u vezi Dinama su predimenzionirane'

Image
Foto: PIXSELL

Ovo će biti o treći ovosezonski ligaški derbi, a u prethodna dva oba je puta slavio Hajduk

15.12.2023.
14:16
PIXSELL
VOYO logo

Ove nedjelje igra se najveći hrvatski derbi. Prvoplasirana momčad lige Hajduk stiže na Maksimir u goste drugoplasiranom Dinamu, koji ima sedam bodova manje, ali i dvije utakmice manje. Bit će to treći ovosezonski ligaški derbi, a u prethodna dva oba je puta slavio Hajduk.

Image
PROVOKACIJA /

Otrovne strelice s Kosova nakon prezimljavanja Dinama u Europi: 'Pa napad kluba iz Podujevog je bolji od njihovog...'

Image
PROVOKACIJA /

Otrovne strelice s Kosova nakon prezimljavanja Dinama u Europi: 'Pa napad kluba iz Podujevog je bolji od njihovog...'

Derbi je na konferenciji za medije najavio trener Bijelih Mislav Karoglan i na početku progovorio o podjedi Modrih nad Ballkanijem, kojom su osigurali proljeće u Europi, te odgovorio na komentar da je Dinamo u tom susretu loše izledao 70 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakoga podcijenjujemo. Mi dugo nismo igrali Europu. Podcijeniti Dinamo bila bi ludost. U maloj je krizi, čupa se u zadnjim minutama. Domaćin je. Mi kažemo da na Poljudu nitko nije favorit, bez obzira tko došao. Domaćin ima određenu prednost, no svaki derbi je 50-50. Zanimljivo je kako postavljate situaciju, znam da ne mislite tako kako ste to rekli", istaknuo je Karoglan.

"Nije ovo utakmica kao i svaka druga, derbi je. I nakon njega ćemo biti prvi, ali on donosi posebnu atmosferu. Ne razmišljam o bodu, to mi je poraz u startu. Utakmica se postavlja kao i svaka druga. Kako to odigrati na bod? Spremamo se za protivnika sa svim njegovim manama i vrlinama i to je to.", rekao je o derbiju pa govorio o prednostima Hajduka nad Dinamom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba biti dobar u svim fazama. Kaneko je odličan, nije profil uobičajen kod nas. Neke stvari u vezi Dinama su predimenzionirane, to je folklor. Znam koliko moja momčad vrijedi. Imamo unutarnje rezerve, nema nezamijenjivih. Livaja je dimenzija više u odnosu na sve druge, no i bez njega smo pobijedili. Žaper je bitan igrač, ali u kontekstu Hajduku bilo bi porazno razmišljati da je netko nezamjenjiv."

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo