NOVI LOŠ REZULTAT / Kapetan Zmajeva nakon nove blamaže: 'Ispričavam se navijačima'

Image
Foto: Profimedia

Luksemburgu je ovo najveća pobjeda ikad zabilježena u kvalifikacijama za europska i svjetska prvenstva

17.11.2023.
10:09
Profimedia
VOYO logo

Reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je novi neočekivani poraz protiv Luksemburga. Iako nisu imali šanse za izravan plasman, očekivalo se da će Zmajevi odigrati puno bolje nego što je to zapravo bilo.

Image
KVALIFIKACIJE /

Nova blamaža Zmajeva, Slovačka 11. reprezentacija koja je osigurala Euro

Image
KVALIFIKACIJE /

Nova blamaža Zmajeva, Slovačka 11. reprezentacija koja je osigurala Euro

Luksemburg je deklasirao Bosnu i Hercegovinu sa 4-1 međutim više nema izgleda za plasman na EURO. Mathias Olsen (6), Gerson Rodrigues (30-11m), Nihad Mujakić (55-ag) i Gerson Rodrigues (90+5) su zabili golove za Luksemburg, dok je strijelac za goste bio Renato Gojković u trećoj minuti nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luksemburgu je ovo najveća pobjeda ikad zabilježena u kvalifikacijama za europska i svjetska prvenstva, što je podatak koji sam po sebi dovoljno govori o debaklu BiH...

"Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili u svlačionici. Bili smo se dogovorili da igramo gusto u sredini i agresivno. Previsok je ovo rezultat. Luksemburg je bio bolji, mi nismo bili dobri, ali za one šanse koje su oni imali - previsok rezultat. Treba ovu utakmicu analizirati, oporaviti se i što bolje odraditi iduću", poručio j, Renato Gojković, branič koji je postigao jedini pogodak za BiH u ovom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ispričavam se svim navijačima koji prate reprezentaciju'

Kapetan Rade Krunić ispričavao se navijačima.

"I mi igrači i stručni stožer smo očekivali više. Razočarani smo svi zajedno. Moramo od nečega krenuti. Ovo je bila odlična prilika da dignemo izgubljeno samopouzdanje. Poslije prve pobjede smo očekivali mnogo više i nadali smo se plasmanu na Europsko prvenstvo. Nažalost, igrali smo sve lošije i lošije tijekom kvalifikacija, a ovo je jedna od lošijih utakmica BiH u posljednjem periodu. Moramo napraviti analizu. Primili smo gol iz prvog napada, a ovo je nova ekipa s novim izbornikom i to je unijelo nesigurnost u našu igru", izjavio je Krunić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo odustati u nastojanju da napravimo nešto više za našu državu. Protiv Slovačke je bitno reagirati kako treba, kako dolikuje jednoj reprezentaciji. Ni ta utakmica nema rezultatski značaj, ali nama mnogo znači s psihološke strane. Ovo su reprezentacije približne kvalitete s onima koje nas čekaju u baražu i nadam se da ćemo se pokazati u boljem svjetlu. Ispričavam se svim navijačima koji prate reprezentaciju za ovaj debakl", zaključio je.

BKFC 54 pratite ekskluzivno u petak 17. studenoga od 20 sati na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo