KAPETAN PROŽIVLJAVAO DRAMU: / 'Bilo je straha, prije smo znali zabrljati u takvim utakmicama'

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Kapetan Dinama Domagoj Antolić kazao je nakon pobjede nad Arsenalom (2:1) kako je slavlje nad Topnicima najveće u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

17.9.2015.
7:30
PIXSELL, Sanjin Strukic
VOYO logo

"Niti jedna utakmica se ne može mjeriti s ovom. Arsenal je najveći klub protiv kojeg sam igrao. Nije jedna od nego najdraža pobjeda sigurno. Bilo je straha u završnici dvoboja jer smo mi znali zabrljati u takvim utakmicama. Pokazalo se da smo bili koncetrirani i borbeni do kraja i isplatilo nam se i na kraju nas i nagradilo", kazao je Antolić i otkrio jednu zanimljivost iz dvoboja.

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

"Još da sam ostao u igri vrijeme do završetka dvoboja koliko toliko bi brzo prošlo. No, pošto sam izašao, nikad kraja utakmici. Nakon dvoboja bilo je euforije u svlačionici. Ali evo, već sad su se dojmovi slegli, čeka nas teška utakmica u Splitu i to je to. U nogometu se ne živi od jučer nego stalno nešto novo. Nema sad pretjeranog slavlja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić nadmudrio Wengera

Trener Dinama Zoran Mamić odlično je taktički postavio utakmicu i u potpunosti nadmudrio starog lisca, slavnog Arsena Wengera.

"Je, da. Mislim da je savršeno postavio. Jer, pobijediti Arsenal je stvarno velika stvar. Vježbali smo pet, šest dana tu taktiku kako zaustaviti njihovu sredinu terena gdje su oni najjači. Mislim da smo uspjeli u tome", završio je kapetan Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo